reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O matko jak sie ucieszyłam jak zobaczyłam post Edytki,Edytko trzymajcie się,modlitwą jestem z Tobą:tak:

Syla dobrze rozumiem twoje obawy,mi też czasem ciężko tu wchodzić ale z innego powodu,czasem smutno jest widzieć te wszystkie suwaczki a na swojego nie mieć szans ale wchodzę bo kibicuję każdej z osobna,od początku masz troche pod górkę ale nagroda cudowna.Trzymaj się i trzymam za 1 czerwca żeby wszystkie badania wyszły dobrze:tak:

reklama
Dziewczyny, nie daję rady
chemia mnie wykańcza, cięzko nawet opisac co czuję, a boli dosłownie wszystko, nawet mięśnie przy oddechu
dzisiaj mija pierwszy dzień po pierwszej serii, w niedziele robię badania a w poniedziałek zaczynam drugą serię, nie wiem jak dobrnę do końca

also, gratuluję ślicznego synka, piękne zdjecia
witam nowe aniołkowe mamy
edycia, witaj

buziaki dla wszystkich

Emy nie wiem jak mogłabym ci pomóc,jesteś silna,dasz radę,przytulam cię najmocniej jak się da.

alutka-wybaczcię że będę pisać może krótko i z błędami ale ciężko pisze się z komórki.ją również się cieszę że was widzę.Że mam z Wami styczność bo niewyobrażalnie mi Was brakuje :-( Co tam u Ciebie? Kurcze nie wiem jak dać enter wrr więc pisze ciągiem jak Kasia kiedyś :-D Marzenko właśnie wróciłam od rodziców i tam właśnie brat mnie oświęcił że mam neta w kom choć..nie jest to łatwe.Jak tam się czujesz? Allaa gratuluję syna! Miglak Tobie również gratuluję

pisze ma raty bo jak długo się nie rusza to wyloguje się czasem.Karinko-co tam u Ciebie?Nic nie wiem?Nic się nie udało po tych 3clo?Przytulam i wiem że zawsze jesteś ze mną. Emmy kochana-jednak chemia Cię nie ominęła?Jejku :-( przytulam tak bardzo mocno.Tak doskonale Cię rozumie.Przez 3razy przez to przechodziła moja mama i aż za bardzo wiem co to oznacza :( dziękuję za mile słowa.Agula Aj -kochana jeszcze na BB nie miałam możliwości odpisać Ci..jak bardzo mi źle i smutno.Co dzień jestem z Wami..a dzisiaj szczególnie.Dla Twojego Aniołka (*)..

Edytko no jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić czy clo zadziałało.@ mam dostać w Dzień Matki nie obraziłabym sie gdybym w tym dniu dostała prezent:-Du mnie po staremu doły i wzloty ale to nieważne najważniejsze że u ciebie okey a fasolka rosnie:tak:

Asiu Angela -co tam u Ciebie słychać i Twojej mamusi?Bardzo Was serdecznie pozdrawiam.Alicja bananiara :) jak tam małżeństwo Ci służy?Witam nowe dziewczynki na BB.Wiem że ból po stracie jest ogromny ale warto walczyć o swoje szczęście i wierzyć że los kiedyś się do Was uśmiechnię.Przepraszam nie nadrobie zaległości-myślałam że nigdy tego nie napisze ale z int w kom jakoś czarno to widzę :-( ale musiałam do Was napisać.Kasiu Kasiekk -jak tam Twoje nerki i Franio?Igorek się nie może doczekać na braciszka?Haniu nocna-dziękuję za pamięć.Wiesz dobrze że każda Aniołkowa mamę już na zawsze dręczyc będą strach o maleństwo..Sylwia kochana..wierzę że Wam się uda.Nie masz lekko..ojj nie.Ale ufność nam pozostaje i wiara że Bóg pozwoli nam cieszyć się z małego różowego szczęścia

reklama
Agniesia82--- nie przejmuj sie liczeniem itd,do dziela i juz:-)

Syla--- no witaj i nie przejmuj sie bo nie jestes egoistka,to normlane:).W podobnym czasie mi sie tez zaczely twardnienia brzucha,miej nospe przy sobie i duzo lez ,bedzie dobrze,buziaki

Daa--- hm u mnie z progesteronem bylo kiepsko,ja bylam juz w diazy a progesteron wychodzil mi slaby i lekarz mowil,ze nie mozliwe zebym w ciazy byla ...ja mialam chyba cos ok 5 ale dokladnie nie pamietam ,musialabym poszukac

Edytka-----buuuziaammmmm

Do góry