reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie z rana

Kubusiu witamy z drugiej strony, Allaa czekamy na zdjęcia Also tez oczywiście nie zapomnij

Mircia fajnie że napisałaś, tak to juz jest z dzieciaczkami.... ale najważniejsze że rośnie i duzy juz z niego facet

Gabi my nadal trzymamy kciuki..... a moc w nich wielka

Ja dzisiaj na smutno bo wczoraj pokłóciłam się z M i padło za dużo słów z jego strony.....strasznie boli.....wiem że w gniewie różne rzeczy człowiek gada ale chyba bardzo przesadził...... myślałam że jest dorosłym mężczynzą ale chyba sie myliłam.....
przynajmniej wam moge sie wyżalić

do g....... czasami to życie

ale nie zanudzam

miłego dnia dziewczyny

AJ jutro????? sercem będę z tobą..... a może jeszcze jest szansa???

Edytko my też tęsknimy ale jesli twoja nieobecność pozwoli na urodzenie ślicznego maluszka to leż w tym smutnym szpitalu.....

reklama
witam...ale pewnie nikogo nie ma,taka piekna pogoda a ja niedawno wstalam,dzis wagary mam a co;p. Wczoraj nie moglam juz wysiedziec na wykladach i wyszlam w trakcie.
Martusionek powodzenia na egzaminie,mi niedlugo tez sie zaczna yhh.
Kasiekk staram sie nie myslec i cieszyc z koniaczkow jakie synus mi daje ahhh wspaniale:).Fajnie,ze ubawials sie na grillu,ja dzis czekam na mezusia az wroci z wykladow i jedziemy w odwiedziny do naszego piesiunia:-)
Pixelko ciesze sie ,ze juz lepiej,moze w koncu odpoczniesz choc odrobinke ahh.
Edytka dziewczynki musi sobie odpoczac,zrelaksowac na maxa...trzeba ja zrozumiec,napewno tego bardzo poitrzebuje,jak bedzie gotowa to do nas wroci;-)

Buziaki dla wszystkich

Alutka niestety czasem sie zdarza taki"wybuch emocji i mowi sie cos czego sie nie powinno.Na spokojnie powiedz mezowi,ze zabolalo Cie to.Sama po sobie wiem ,ze czasem sie wykrzyczy cos czego sie nie czuje wiec glowa do gory,moze Twoj mezus nerwus jak ja;-).Pamietaj ,ze po burzy wychodzi slonce i jest miilusio:D

Dziewczynki Alla urodziła!!! Dostałam rano smsa, że Kubuś przyszedł na świat o 5:45, waga 3280 gram, długość 56 cm i zdobył swoje pierwsze 10 pkt!!!
Super. Witamy Kubusiu :-):-):-):-)

Inne mniejsze kłopoty i dolegliwości w trakcie zwalczania.Oczko wyleczone.Wysypka tak sobie.Z bioderkami malutka poprawa.
Trzymam za Was kciuki ;-);-)

u Edi bez zmian pisała ze sie nudzi strasznie ze z dzidzia ok ze nie plami i ze strasznie za Nami teskni
Edytko buziaczek:-D

a Wy dziś jak???
U nas bez zmian,, nadal boli,,,buuuuuuuu juz chyba się przyzwyczaiłam,,,, o ile można sie przyzwyczaić do tego...... na szczęście Franio strasznie sie iwerci i daje znaki że u niego wsio ok, a to najważniejsze:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Dzięki ;-);-) Chyba coś zaczyna się dziać w brzuszku ;-);-)
Trzymaj się. Musi być lepiej.:tak::tak:

Ja zaraz jadę na egzamin boję się strasznie bo kobieta jest straszna:szok: . Jutro jadę pierwszy raz do endo -gina i boje się jeszcze bardziej:-(
Trzymam kciuki :tak:

Ja dzisiaj na smutno bo wczoraj pokłóciłam się z M
Przytulam

Kinguś jak sie czujecie??

martusionek powodzenia na egzaminie&&&&&&&&&

Alutka nie smutaj się. Wszystko sie ułoży. M przemyśli co powiedział i napewno pożałuje. I przeprosi.Trzymaj się

Edytko trzymam dalej &&&&&& i modlę się za Was.

reklama
Do góry