reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Also gratulacje :-)
Czekamy na zdjatka Twojej dzidzi
Czekamy na zdjatka Twojej dzidzi
Hej dziewczyny, my z Ignasiem już jesteśmy w domu. Nie nadrobiłam jeszcze zaległości, ale dziękuję Wam wszystkim za gratulacje, wsparcie i modlitwę. W wolnej chwili opiszę Wam więcej szczegółów. Ogólnie poród miałam bardzo ciężki i nie wiem czy dałabym radę gdyby nie mój M. Warto jednak było cierpieć dla tak cudownej, małej istotki jaką jest nasz synek. Normalnie zwariowaliśmy, chodzimy i się zachwycamy jaki on piękny i kochany. Może wieczorkiem uda mi się wkleić jakieś fotki. Buziaki dla Was wszystkich.
Jakieś nowe wiadomości na forum? Można któraś z Was mi jakieś małe streszczenie napisze, bo raczej nie przebrnę przez te zaległości.
Also, jeszcze raz gratulacje, super że już jesteście w domku
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
dziekuję Wam kochane za wszystkie dobre słowa i pewnie macie racje ale mimo wszystko jest mi ciężko
pani już rozmawiała w tej sprawie i niestety trzeba było chyba rodziców przez kolano przełożyć i wytłumaczyć
wychowawczyni Werci ma córkę z tą samą choroba co moja tyle że Ania ma 14 lat i ona dużo mi pomaga jej córka przechodziła to samo i musimy to przetrwać
niestety mój humor pozostawia wiele do życzenia a jeszcze dziś jakiś kretyn przysłam mi link na gg z filmem nigdy nie otwieram takich rzeczy ale dziś coś mnie podkorciło no i ujrzałam ... film z zabiegu z jakiejś zagranicznej klinice widok koszmarny i chyba lepiej że miałam narkoze i nic nie czułam ani nie widziałam
aha no i najważniejsze dzięki waszym modlitwom ANULKA o której wam pisałam że urodziła się w 23 tyg. ma sie coraz lepiej dziś widziałam się z jej mamą pokazała mi zdjęcia
mała jest po prostu cudowna ma już ponad dwa miesiące waży 1400gram i jutro będzie pierwsza próba odłączenia od respiratora i mam wielką nadzięję że się uda jednak proszę pomódlcię się jeszcze
pani już rozmawiała w tej sprawie i niestety trzeba było chyba rodziców przez kolano przełożyć i wytłumaczyć
wychowawczyni Werci ma córkę z tą samą choroba co moja tyle że Ania ma 14 lat i ona dużo mi pomaga jej córka przechodziła to samo i musimy to przetrwać
niestety mój humor pozostawia wiele do życzenia a jeszcze dziś jakiś kretyn przysłam mi link na gg z filmem nigdy nie otwieram takich rzeczy ale dziś coś mnie podkorciło no i ujrzałam ... film z zabiegu z jakiejś zagranicznej klinice widok koszmarny i chyba lepiej że miałam narkoze i nic nie czułam ani nie widziałam
aha no i najważniejsze dzięki waszym modlitwom ANULKA o której wam pisałam że urodziła się w 23 tyg. ma sie coraz lepiej dziś widziałam się z jej mamą pokazała mi zdjęcia
mała jest po prostu cudowna ma już ponad dwa miesiące waży 1400gram i jutro będzie pierwsza próba odłączenia od respiratora i mam wielką nadzięję że się uda jednak proszę pomódlcię się jeszcze
Kaska modlitwa oczywiście jak zawsze.... z całego serca, za małą waleczną kruszynkę...
Also i o takie szczęście chodzi w życiu:-).... gratuluję maluszka w domu i oczywiście proszę o zdjęcia...
Zyczę wam wszystkim miłego wieczoru i nocki...
ogromne buziaczki
Edytko dla ciebie i twojego maluszka wielgachne buziaczki
Also i o takie szczęście chodzi w życiu:-).... gratuluję maluszka w domu i oczywiście proszę o zdjęcia...
Zyczę wam wszystkim miłego wieczoru i nocki...
ogromne buziaczki
Edytko dla ciebie i twojego maluszka wielgachne buziaczki
witam dziewczynki nocną porą pewnie już nikogo tu nie ma ...
mnie będzie teraz dużo mniej na BB, ale to nie znaczy ze nie będę o Was myśleć
dostałam prace nie jest to szczyt moich marzeń ale lepsze to niż nic, trzeba brać co jest żeby myśleć o dzidziusiu
nie odpisuje nikomu bo jestem zmęczona jutro zajrzę ściskam mocno i przepraszam ze nie odpisuje myślę o Was cały czas
buziam wszystkie dziewczynki
mnie będzie teraz dużo mniej na BB, ale to nie znaczy ze nie będę o Was myśleć
dostałam prace nie jest to szczyt moich marzeń ale lepsze to niż nic, trzeba brać co jest żeby myśleć o dzidziusiu
nie odpisuje nikomu bo jestem zmęczona jutro zajrzę ściskam mocno i przepraszam ze nie odpisuje myślę o Was cały czas
buziam wszystkie dziewczynki
Ostatnia edycja:
reklama
enka1
Fanka BB :)
a znacie może jakieś " domowe " spodoby żeby przyśpieszyć odbudowe endometrium? Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję;-)
Wiesz co, wiem, że dziewczyny na szybsze zajście w ciąże i zeby dobrze się umiejscowiła pija siemię lniane, bo to takie sluzowate. Mozesz sobie robic rzadkie i wtedy spoko mozna łatwo wypić, nawet ładnie pachnie, ale czy konkretnie pomoże to nie wiem, może cos poszukaj i poczytaj w necie. Mi się wydaje, że to dobre