reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam,mam nadzieje ze slych wiesci na forum nie bylo dzis:)
Alla czy juz na porodowce kochana czy w domku??

Also jeszcze raz wielkie gratulacje i czekamy na wiecej szczegolow oraz foteczki synka:)

reklama
Also ja niestety streszczenia nie napisze bo zazwyczaj niestety nie czytam zaleglosci,chyba ze mam czas to po "lebkach":(wiec duzo moge pominac.Kto mi powie jak sie zalacza na forum fotki?

Hej dziewczyny, my z Ignasiem już jesteśmy w domu. Nie nadrobiłam jeszcze zaległości, ale dziękuję Wam wszystkim za gratulacje, wsparcie i modlitwę. W wolnej chwili opiszę Wam więcej szczegółów. Ogólnie poród miałam bardzo ciężki i nie wiem czy dałabym radę gdyby nie mój M. Warto jednak było cierpieć dla tak cudownej, małej istotki jaką jest nasz synek. Normalnie zwariowaliśmy, chodzimy i się zachwycamy jaki on piękny i kochany. Może wieczorkiem uda mi się wkleić jakieś fotki. Buziaki dla Was wszystkich.

Jakieś nowe wiadomości na forum? Można któraś z Was mi jakieś małe streszczenie napisze, bo raczej nie przebrnę przez te zaległości.

Also, jeszcze raz gratulacje, super że już jesteście w domku:-D

dziekuję Wam kochane za wszystkie dobre słowa i pewnie macie racje ale mimo wszystko jest mi ciężko
pani już rozmawiała w tej sprawie i niestety trzeba było chyba rodziców przez kolano przełożyć i wytłumaczyć
wychowawczyni Werci ma córkę z tą samą choroba co moja tyle że Ania ma 14 lat i ona dużo mi pomaga jej córka przechodziła to samo i musimy to przetrwać
niestety mój humor pozostawia wiele do życzenia a jeszcze dziś jakiś kretyn przysłam mi link na gg z filmem nigdy nie otwieram takich rzeczy ale dziś coś mnie podkorciło no i ujrzałam ... film z zabiegu z jakiejś zagranicznej klinice widok koszmarny i chyba lepiej że miałam narkoze i nic nie czułam ani nie widziałam

aha no i najważniejsze dzięki waszym modlitwom ANULKA o której wam pisałam że urodziła się w 23 tyg. ma sie coraz lepiej dziś widziałam się z jej mamą pokazała mi zdjęcia
mała jest po prostu cudowna ma już ponad dwa miesiące waży 1400gram i jutro będzie pierwsza próba odłączenia od respiratora i mam wielką nadzięję że się uda jednak proszę pomódlcię się jeszcze

Kaska modlitwa oczywiście jak zawsze.... z całego serca, za małą waleczną kruszynkę...

Also i o takie szczęście chodzi w życiu:-).... gratuluję maluszka w domu i oczywiście proszę o zdjęcia...

Zyczę wam wszystkim miłego wieczoru i nocki...
ogromne buziaczki

Edytko dla ciebie i twojego maluszka wielgachne buziaczki

witam dziewczynki nocną porą pewnie już nikogo tu nie ma ...
mnie będzie teraz dużo mniej na BB, ale to nie znaczy ze nie będę o Was myśleć
dostałam prace nie jest to szczyt moich marzeń ale lepsze to niż nic, trzeba brać co jest żeby myśleć o dzidziusiu
nie odpisuje nikomu bo jestem zmęczona jutro zajrzę ściskam mocno i przepraszam ze nie odpisuje myślę o Was cały czas
buziam wszystkie dziewczynki

Ostatnia edycja:
reklama
a znacie może jakieś " domowe " spodoby żeby przyśpieszyć odbudowe endometrium? Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję;-)

Wiesz co, wiem, że dziewczyny na szybsze zajście w ciąże i zeby dobrze się umiejscowiła pija siemię lniane, bo to takie sluzowate. Mozesz sobie robic rzadkie i wtedy spoko mozna łatwo wypić, nawet ładnie pachnie, ale czy konkretnie pomoże to nie wiem, może cos poszukaj i poczytaj w necie. Mi się wydaje, że to dobre

Do góry