reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mała sie udusiła pępowiną:no::no:a miało byc tak fajnie tak jej malutenko brakowało i by mieli dzidzi juz przy sobie a tu takie nieszczescie:no::no::no::no:niepotrafie tego zrozumiec!!!!widoicznie to prawda Bóg ma swój własny plan!!!!! moj Aniołek 23tc
[*]21.08.2008 dla wszystkich Aniołkow
[*]
[*][*}
[*]:no::no::no::no:

ah pewnie tak...
MG przykro mi z powodu szwagierki.Zycze jutro pogodniejszego dnia i oby Cie nie dopadaly zle mysli tylko ciesz sie z kruszynki.
Kingus,Emy i inne ktore jeszcze nie spia dobrej nocy:)

Ja po stracie Grzesia chciałam popełnić samobójstwo tylko powstrzymał mnie przed tym mój ukochany:no::no::no: ciesze sie ze bede miala moja malenka jeszcze tylko 2miesiace i 20dni:-):-)ale to tak długo jakby wiecznośc!! moj Aniołek23tc
[*]21.08.2008

MG wiem mi tez sie dluzy ten czas,tez juz chce szczesliwego konca bo nerwowo wysiadam ..uciekam juz naprawde,dobranoc dziewczynki pa

reklama
AgnieszkaAj tule mocno do serduszka.

Wróbelek trzymajcie się,niech maleństwo jak najdłużej będzie u mamy w brzuszku,tyle ile trzeba.Pozdrawiam:tak:

Pixella no teraz to brzuszek już bardzo widoczny,ślicznie wyglądasz:tak:

Mamusiagrzesia nie wolno ci się tak bać,musisz pomimo wszystko mysleć pozytywnie,niczego i tak w życiu nie zmienimy,strasznie mi przykro z powodu szwagierki,to straszna tragedia dla rodziców,musisz wierzyć że tym razem będzie dobrze.Przytulam mocno do serduszka:tak::tak:

Edytko myślę i modlę się,jestem dziwnie spokojna że tym razem wygracie.Trzymajcie się.Tęsknimy:tak:

Kinguś Ona,AgaIrl witajcie:tak:

Do góry