reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Emy jakby co oferta nadal aktualna życzę Tobie siły do przetrwania tego wszystkiego.
Wróbelku ja również trzymam kciuki a maluszek niech jeszcze trochę poczeka
Syla dobrze że to był jednorazowy incydent i żeby się więcej nie przytrafił
Pixellko wyglądasz cudnie
Aga ir ciąża Tobie służy a brzusio super rośnie, świetnie że Twoi rodzice przyjęli wiadomość tak spokojnie na pewno Tobie ulżyło że w koncu wiedzą
Przyszła mamusiu trzymam kciuki za II
Byłam jak już pisałam wcześniej z Julią u lekarza ale jest w miarę ok ma kropelki na katar który zaczyna jej w końcu schodzić z zatkanego noska a dzisiaj znalazłam jej pierwszy ząbek i jak się okazuje to wszystko jest powiazane złapała bakteryjną infekcję z powodu osłabionego organizmu przez ząbki.
Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za Edytkę i jej "dwa serduszka"

reklama
Magdalenko hehehhehe no i dobrze:-D powiedzialas ,ze dwa masz racje hihi i oby tak dalej:)
Agniesiu witaj:)

Pixelka i Ania sliczne brzuszki

Poczytałam, nadrobiłam i czas do łóżeczka.
Wróbelku, uważaj na siebie, czym dłużej 2 w 1 tym lepiej.
Aguś AJ, pewnie,że pamiętam.
Martuś, mam nadzieję,że mój tez zapisałaś?:-)
Pixelko, sliczny brzusio, Aguś Irl, Twój również, rzeczywiście nabiera mocy.Super.
Zmykam spać, dobrej nocy wszystkim.

Witajcie!!mnie dopadł dziś jakiś niepokój:no::no:taki dziwny strach i przypomina mi sie to co się stało i tak sie zaczynam bać o moją kruszynkę:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:ale mam nadzieję,że bedzie wszystko ok!! moj Aniołek Grzesiu 23tc
[*]21.08.2008

a ja nadal spac nie moge...jejku jak na speedzie:baffled:
Selenko zapisalam i bardzo dziekuje:).
MG nie denerwuj sie,nerwy sa najgorszym doradca kobiety w ciazy ah ale sama wiem ,ze nie zawsze udaje sie zachowac zimna krew.To oczywiste,ze sie boisz,kazda z nas ma w sobie takie chwile wiec sie nie martw tym,postaraj sie myslec o kruszynce i nie zadreczac sie.

a to my z niedzieli...
Ślicznie wyglądasz :tak::tak:

cześć dziewczyny mam wiadomość od wróbelka
"Leżę w szpitalu bo cały czas mam skurcze i znów szyjka mi się skróciła. na razie mam zastrzyki na rozwój płucek i kroplówkę na podtrzymanie. nie wiem kiedy i czy w ogóle mnie wypuszczą. to już 32 tydzień ale na szczęście jest o jakieś 3 tygodnie do przodu w rozwoju."
Trzymaj się skarbie.

EDYTKA NAPISALA MI W ESKU WIADOMOSC DO WAS
NIE MA CHWILI BYM O WAS NIE POMYSLALA...BYM O WAS SIE NIE POMODLILA...TESKNIE ZA WAMI.
Edytko my też tęsknimy.

a jak ja się czuję, chciałabym powiedzieć że nie najgorzej, nikomu nie polecam w kazdym razie
Będzie dobrze.

Uciekam do łóżeczka..Sądna noc..i poranek..Trzymajcie kciuki..
Już trzymam ;-)

witam się tylko....zaznaczając ze zyje....
Pozdrawiam Was i dziękuje za pamięc.
Przytulam mocno.

Witajcie!!mnie dopadł dziś jakiś niepokój:no::no:
Postaraj się tak nie denerwować, będzie dobrze.

Staram się ale tyle się złego dzieje dziś znowu stała sie tragedia...szwagierka starciła coreczke w 36tc:no::no::no:a ja sie tak popłakałam bo mi sie poprzypominało jak jak cierpiałam i ten ból pozostanie na zawsze!!tak sie boje bo moją córeczke!!!!!!!a czy niskie ciśnienie w ciąży jest bezpieczne??ja mialam dziś 95/56 aniołek 23tc
[*]21.08.2008

reklama
Kingus a Ty spac nie mozesz?
MG lepsze niskie niz wysokie,mi natomiast cisnienie galopuje do gory ehh.Czemu stracila szwagierka coreczke?zdawaloby sie,ze 36 tydz to juz"bezpieczny"

Do góry