reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pierwszy raz nawet nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Po trzech dniach wielkiego bólu wycinali mi wyrostek. A okazało się, że to tzw. "poronienie trąbkowe". Dzidźka się robiła ale nie tam, gdzie powinna, drażniła wyrostek i tak w operacji wycieli. Drugi raz, szybciutko zrobiłam test, był pozytywny. Lekarz przy pierwszej wizycie nie widział zarodka, ale za to wszystko wskazywało na ciążę. Po tygodniu było już po fakcie. Po 3 latach, kiedy zobaczyłam fasolkę byłam przerażona. Bałam się przez 9 miesięcy. Leżałam (zgodnie z zaleceniami), dbałam i chuchałam na ten coraz większy brzuch. I wiesz co? Po prawie 4 latach jestem sama, ale ściany mam porysowane świecówkami, firanki z dziurami i wieczny bałagan. Acha, i co najwarzniejsze, Księżniczkę Niszczyciela, który w przeszkolu w 2 grupie teś ma "minimini". Głowa do góry!!! Im więcej się boisz, tym większy, żywszy i bardziej szkodliwy Małpiszon ci się zdarzy. Wiola9, ja 3mam za Ciebie kciuki.

reklama
witam

also gratulacje !!!

kasiu fluidki lapie lapie Malo pisze bo tyram jak wol :) i nie mam juz sily na klikanie z Wami ....U mnie pomalutku do przodu czekam na wyniki wymazow i M nasienia ,psina kanapy nie pozarla bo jak narazie nie kupilismy drugiej, czekamy jeszcze troszke...synek zdrowy cale dnie na dworze biega a pilka juz nie jest dla niego taka wazna...dziekuje za pamiec:) Bidulka ale Ty sie nacierpisz ...jeszcze troszke i bedzie wielka nagroda
Emy przytulam ...
agunia Aj calym sercem jestem z Toba
selenko sliczna Madziulka podobna do mamusi :)
wrobelku dzidzius juz duzy ale powiedz maluszkowi ze niech jeszcze posiedzi w brzuszku...
ona wszystko bedzie ok a usg to tylko dla lekarzy ...z siora tez bylam na dokladnym usg bo maly mial za duza glowe krotkie nogi itd a lekarz powiedzial nam ze wsio ok ...szkoda bylo tylko siory nerwow...
syla odpoczywaj...
aga irl CIEBIE TEZ SIE TO TYCZY...
pozdrawiam Was wszysstkie Jestescie kochane

EDYTKA NAPISALA MI W ESKU WIADOMOSC DO WAS
NIE MA CHWILI BYM O WAS NIE POMYSLALA...BYM O WAS SIE NIE POMODLILA...TESKNIE ZA WAMI.

Edytko, ja też tęsknię, cieszę się z malutkiego serducha

Syla, lez odpoczywaj wszystko będzie dobrze, musi być

aga_irl, niezły masz już ten brzusio, na początku nic nie tyłaś a nawet chudłaś!!!! to teraz dzieciątko nadrabia
równowaga w przyrodzie musi być

iławianka, dzięki za ofertę potrząśnięcia moim lubym, zdaje się że chemia już to zrobiła, trochę się wystraszył

a jak ja się czuję, chciałabym powiedzieć że nie najgorzej, nikomu nie polecam w kazdym razie
ból okrutny, wszystko boli +mega mdłości
ale najbardziej przeszkadza mi zmęczenie, nie za wiele mogę zrobić

psychicznie chyba u mnie lepiej, przynajmmniej mam poczucie że coś się dzieje wokół tego zaśniadu, że się leczę, a nie tylko czekam na wyniki

Pozdrawiam was kochane

reklama
Do góry