reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam,ja tylko na chwilke zdac relacje.Od rana szukalam jakiegos lekarza zeby mnie przyjal,niestety wszystko pozapisywane na przyszly tydzien nawet nic nie dalo jak mowilam w jakiej sprawie ehh,sluzba zdrowia brrr.Chcialam sie umowic na popoludnie prywatnie ale albo dzis nie przyjmuje albo nie odbieral tel,pechh.Mialam isc do szpitala juz u nas z tym wynikiem ale moja przyjaciolka przyjechala po mnie i zabrala do tego mojego do szpitala gdzie moj gin jest ordynatorem i zeby mi to wszystko wytlumaczyl.Wylam od wczoraj,mowie wam mam dosc.Tlumaczyl,ze usg to tylko orientacyjne badanie,ze dzieci sa rozne,zeby nie analizowac tak tych parametrow bo one sa dla lekarzy,ze jakby bylo cos nie tak to by napisal,ze struktury mozgu sa prawidlowe.,goraco chce wierzyc ,ze sie nie myli.

przyszla mamusia oj rosnie rosnie:) teraz chyba nadrabia zaleglosci ze tak powiem:)wolniutko przybieral na widocznosci ten brzuszek ale teraz to normalnie z dnia na dzien czuje jak sie powieksza hehheh

Marta, mam nadzieje, ze sie troche teraz uspokoisz, spory ten twój synuś i może dlatego tak kiepsko sie czujesz -bo rosnie szybciej niz srednia i musisz sie szybciej rozrastac?
odpoczywaj i mysl tylko pozytywnie bo szkoda czasu na beczenie ciągłe jak rosnie w tobie takie cudo :-) i to juz takie spore.....bo 2 kg to kawał dzidziula!!!!:-D

Selenko ja dzis tez pierwsze zakupy apteczne dla siebie i dzidziusia poczyniłam

reklama
no Aga, ja i selenka jednak dobrych kilka tygodni przed toba, a moja mała juz pewnie w pn ze 2,5 kg osiągnie a za 4 tyg. bede już w 38tc a mała pewnie w 39...nawet jakbym sie dzis rozpakowała to pewnie juz by wczesniakiem nie była.

a to my z niedzieli...

Załączniki

• 34 serducho.jpg
    34 serducho.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 112
  • 34 uśmieszek.jpg
    34 uśmieszek.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
Do góry