kinguś nie tylko ty płaczesz ja jak to teraz zobaczyłam to łzy mi płynęły jak grochy.
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ona26
Fanka BB :)
witam,ja tylko na chwilke zdac relacje.Od rana szukalam jakiegos lekarza zeby mnie przyjal,niestety wszystko pozapisywane na przyszly tydzien nawet nic nie dalo jak mowilam w jakiej sprawie ehh,sluzba zdrowia brrr.Chcialam sie umowic na popoludnie prywatnie ale albo dzis nie przyjmuje albo nie odbieral tel,pechh.Mialam isc do szpitala juz u nas z tym wynikiem ale moja przyjaciolka przyjechala po mnie i zabrala do tego mojego do szpitala gdzie moj gin jest ordynatorem i zeby mi to wszystko wytlumaczyl.Wylam od wczoraj,mowie wam mam dosc.Tlumaczyl,ze usg to tylko orientacyjne badanie,ze dzieci sa rozne,zeby nie analizowac tak tych parametrow bo one sa dla lekarzy,ze jakby bylo cos nie tak to by napisal,ze struktury mozgu sa prawidlowe.,goraco chce wierzyc ,ze sie nie myli.
aga_irlandia
przyszla mamusia oj rosnie rosnie teraz chyba nadrabia zaleglosci ze tak powiemwolniutko przybieral na widocznosci ten brzuszek ale teraz to normalnie z dnia na dzien czuje jak sie powieksza hehheh
aga_irlandia
aj marta mowilam zebys sie nie martwila napewno wszystko dobrze jest po co sie stesujesz......po dupce zaraz dostaniesz
Marta, mam nadzieje, ze sie troche teraz uspokoisz, spory ten twój synuś i może dlatego tak kiepsko sie czujesz -bo rosnie szybciej niz srednia i musisz sie szybciej rozrastac?
odpoczywaj i mysl tylko pozytywnie bo szkoda czasu na beczenie ciągłe jak rosnie w tobie takie cudo :-) i to juz takie spore.....bo 2 kg to kawał dzidziula!!!!
Selenko ja dzis tez pierwsze zakupy apteczne dla siebie i dzidziusia poczyniłam
odpoczywaj i mysl tylko pozytywnie bo szkoda czasu na beczenie ciągłe jak rosnie w tobie takie cudo :-) i to juz takie spore.....bo 2 kg to kawał dzidziula!!!!
Selenko ja dzis tez pierwsze zakupy apteczne dla siebie i dzidziusia poczyniłam
aga_irlandia
a ja nadal nic nie kupuje
reklama
no Aga, ja i selenka jednak dobrych kilka tygodni przed toba, a moja mała juz pewnie w pn ze 2,5 kg osiągnie a za 4 tyg. bede już w 38tc a mała pewnie w 39...nawet jakbym sie dzis rozpakowała to pewnie juz by wczesniakiem nie była.
a to my z niedzieli...
a to my z niedzieli...
Załączniki
Ostatnia edycja: