reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka
ja dzis przezylam chwile grozy
po 6 poszlam do toalety i na papierze znalazlam troche śluzu ze smużką krwi, oczywiscie panika, wzięłam fenoterol i relanium i polozylam sie spac. wstalam o 9 umylam sie i "zbadalam" i nic nie ma, włożylam luteine i leze, mam nadzije ze to jednorazowy incydent bo zwariuje!!!!!!!!!!!!

reklama
hejka
po 6 poszlam do toalety i na papierze znalazlam troche śluzu ze smużką krwi, oczywiscie panika, wzięłam fenoterol i relanium i polozylam sie spac. wstalam o 9 umylam sie i "zbadalam" i nic nie ma, włożylam luteine i leze, mam nadzije ze to jednorazowy incydent bo zwariuje!!!!!!!!!!!!

SYlunia mam nadzieje ze juz jest ok? Lez cały dzien trupem!!!!!!!!!

Słodziutka cieszę się razem z Tobą:tak::rofl::wink::rofl:
To i ja wyślę trochę fluidków dla staraczek, tymbardziej, że ich przybywa:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OLCIA..........na TWOJE ŻYCZENIE.............Zobacz załącznik 133920

PRZYSZŁA AMAMUSIA......Zobacz załącznik 133921

SYLA kochanaTy tez musisz tyle przejść,,, leż i odpoczywaj.....myślę,że teraz to juz będzie dobrze...........juz jesteś tak daleko uda się.... zobaczysz..............:tak::tak::tak:

Pisłam wam wcześniej o bliżniakach urodzonych w 28 tyg, jak narazie mająsię nielze, mają 1,5m,, więc zagrożenie już chyba mineło,,,, zaczeły same jeść ,,ale troche słabo na wadze przybierały i wróciły na sądę,,,,ale tera już musi być dobrze..:-D:-D

KAROLKA,,,,, ja czekam z niecierpliwością,ąż do CIEBIE DOLECI..... masz mało czasu,,,,,,, 9tyg,, sprężaj się kochana... bo ja czekam,,,,
na pozostałe dziewuszki też

Przyszła mamusia,,,, trzymam kciuki, może się udało.;) jak brak@

Aga IR... dobrze że się oszczędzasz i cieszę się że rodziće nic nie mówili, to dl aCIeebie napewno dużo znaczy...;:-D:-D:-D:-D
)

tez jestem ale jak rozumiesz az pisac mi sie nie chce....
A może pokaż te wyniki innemu lekarzowi. Jestem pewna, że nie potrzebnie się martwisz.
U mnie test negatywny więc czekam na @ a potem zaczynamy od nowa, ide do ginka zrobic badania...
Trzymam kciuki za badanka.

A ja kochane leze w lozku przeziebiona:-(Maz byl po jakies lekarstwa w aptece i mam nadzieje,ze szybko mi minie...No i ze to przeziebienie nie zaszkodzi dzidzi.
Ja bym przeziębiona w 5 tc i kazali mi leczyć się tylko domowymi sposobami. Cebula, czosnek, miód i cytryna. Zdrówka życzę.

dziewczyny znalazłam takie fajne motto, więc zgapiłam
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama.
Śliczne:-D

Kinguś - w tym cyklu tak jak w poprzednim brałam Lamettę - taki lek teoretycznie nie dla owu ale efektem ubocznym jest właśnie owulacja -
Ja też jestem niecierpliwa ;-);-)
Ja brałam metformax- lek na cukrzycę którego skutkiem ubocznym jest owulacja:-D

Edytka napisała mi eska.....serduszko Maluszka pięknie bije.....
Super wieści. Walcz Kruszynko

Kingus,, Twój suwaczek mknie jak burza, szok ,, dopiero dałaś suwaczek a prawie półmetek..;:-D:-D:-D
To prawda czas szybko leci :tak::tak:
28 maja mamy usg połówkowe.

A TO MÓJ URWISEK.....:tak::tak::-D:-D
Jaki przystojny chłopak :tak::tak:

hejka
Przytulam mocno. Odpoczywaj.

Witam ja tylko na chwilkę.
Cieszę się niesamowicie z powodu Edytki.
Kasiek super chłopak, nie wyglada na urwiska
Emy mam nadzieję że nie masz poważnych dolegliwości z tą chemią a M. wyślij do mnie choć to kawał drogi to ja nim potrząsnę.
Syla kochanie leż i się nie ruszaj trzymam kciuki żeby to się nie powtórzyło.
Agnieszko Aj przytulam
Przyszła mamusia - kiedy kolejny test?
Aga ir oszczędzaj się ile możesz
Wszystkie gorąco pozdrawiam. A ja z moją małą idę dzisiaj do lekarza bo ma brzydki katar

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry