reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki ja tylk na chwilkę... zaraz lece do pracy
Przede wszystkim dziękuje ze jestescie i cieszycie sie razem ze mna z zielonego swiatelka :tak::-);-)
Edytko.... tak jak Ci pisalam, ja wiem, czuje ze tym razem bedzie dobrze :tak:
Agus Kusicielko mysle o Tobie....

karola bardzo bolesne jest hsg???? I z jakiego miasta jestes jeżeli mogę spytać?
ola trochę boli ale da się przeżyć:-):-):-) gdyby nie rozchodziło się o dzidziusia to bym go nie zrobiła ale co się nie robi dla maleństwa:-):-):-). ja jestem z łodzi. :biggrin2:przepraszam że wczoraj nie odpisałam ale zawiesił mi się laptop i nie dało się go uruchomić

Witam czwartkowo.
Widzę,że ju ż wiecie o Edi...ale Mnie wczoraj wystraszyła tym telefonem po 23 godzinie. Ale dobre wieści na szczęście.
Od razu jest inna, radosna, i wcale jej sie nie dziwię.
Ja od rana na nogach, wizyta u dentysty..nie lubię jak mnie coś pobolewa.
Magdusia coś spokojniejsza niż wczoraj, muszę z nią pogadać , aby mamusi nie stresowała.
Kasia, gratuluję awansu męża.
Martuś, napisałam Ci na GG co myślę o tych wymiarach, jakby co, czekam na kontakt.
Kinguś nie denerwuj się, cyniczna niejednokrotnie tak znikała, niestety nie mam kontaktu do niej.
Kupiłam dziś smoczek z pojemniczkiem i 4 czapeczki:zawstydzona/y:, nie umiałam sie powstrzymać.
Zyczę staraczkom szybkiego złapania fluidków.
Ola PM, a może jednak?

reklama
Do góry