reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
\Słodziutka kochanie ja juz od 2 tyg przyjmuję leki na wyciszenie skurczy......... Taka jestem nerwowa, że sobie nie wyobrazasz............... A Ty lepiej powiedz co u was

wróbelku za ciebie też trzymam kciuki... żeby jeszcze dzidzia posiedział grzecznie w środku, tym bardziej że mi sie twoj suwaczek podoba i musisz go jeszcze miec przez te 8 tygodni bo ja potem go zgapie od ciebie :-D

czekam właśnie na mojego M, edytka mówisz że on padnie qrcze może dam mu spokój za tydzień no ale jak on sam tak chce to przeciez mu nie odmówie :p:p potem i tak będzie post wiec trzeba sie jeszcze wyszalec troche

3maj sie wrobelku i czekamy na dobre wiesci odpoczywaj ladnie

ja zmykam bo net cosik muli buuu ide dalej lepic te poczwary z maki ;-) wczoraj 11 sztuk ulepiłam hihihi

Hej Edzia:-)
właśnie mam w planach jutro po pracy jechać na to nasze nowe mieszkanko i robic co sie da,tzn pomalowac 2 raz drzwi bejca ,ościeżnice,niestety pewne rzeczy mozna robić po wcześniejszych,a ze wcześniejsze musi zrobic fachowiec tak to sie p;rzeciaga
bo gdbym umiala ja z marcinem to bysmy zrobili,bo mi sie włączył taki napedzacz i ja juz nie odpuszcze-do celu i jeszcze raz do celu:-)
a zostało nam zamontowac piecyk kominkowy,połatac dziury,zagrunowac,pomalowac ,złozyc meble kuchenne i do jadalni i zamontowac brodzik ufff
i jeszcze inne drobne sprawy ale nie bede zanudzac wiecej:zawstydzona/y:

Jestem tak jak obiecałam.

Dziewczyny Wy moje kochane bardzo, bardzo wam dziekuję za zyczenia, to fajnie jak ktos o Tobie pamieta:-):-):-)

Aga AJ nie wiem czy poprawie Ci humor, ale może bedziesz miała przez to więcej nadzieji w serduszku. Mam koleżankę która jak zaszła w ciążę to na kazdym usg nie dawali szans na to że sie uda. Zarodek cały czas był za mały i to bardzo. W 14 tc wielkośc odpowiadała 8 tc. Po każdym usg kazali jej sie przygotowywać na zabieg, ale ona sie uparła i powiedziała że bedzie czekać aż sama poroni. Przez 3 m-ce trzymali ja w szpitalu i nic nie znaleźli dlaczego tak jest.
Dzieciatko dopiero w 6 miesiącu ciąży nadrobiło zaległosci i teraz ma cudna córeczkę.
Wiem, że może to jest ekstremalny przykład ale takie rzeczy się zdarzają i trzeba wierzyć ze z nami tez tak będzie.
Tule Cię mocno, bo wiem jak okropnie źle musisz sie teraz czuć

mój pies ciagle cos pod szafe wrzuci a potem piszczy i sapie ,zeby to wyciagnac a nie daje rady i prosi mnie,zeby mu to wyiagnac,mówie wam komedia a ja na kolanach sie czołgam potem

reklama
moje koty kiedys tak wszystkie piłeczki pochowały pod meble i chyba mama dalej je ma pod meblami bo kto by szafe przesuwał z powodu piłeczki a koty juz wyrosly z zabaw :), ide plusk i zmykam do wyrka mój niedlugo wroci wiec trzeba sie troche wypindrzyc - wystroic hihi dobranoc wszystkim

Do góry