reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Każda będzie sie chwalić. Nie ma innej opcji. Tyle że jednym udaje się szybciej a inne muszą stoczyć ciężką i długą walkę o swoje maleństwa.

reklama
No widzę że humorki trochę lepsze i pozytywne nastawienie jest. Znaczy się że nie muszę znów łopaty na dołki szukać. I tak trzymać.

Do dzisiaj nie wiedziałam Alicja który to tc. Dzisiaj policzyłam bo musiałam u ginki. Ostatnią @ miałam 23-25 marca. Bo plamiłam najpierw ale w sumie pierwszy krwawienie było wieczorem 24. Ale przyjmijmy że 25 marca.
Wiec liczę że chyba już 5t5d ale owulkę jak zawsze miałam późno - przynajmniej tydzień.. więc zapewne jesio wcześniej jest. Po becie widać i zresztą jak byłam u ginka co przepisałam mi antybiotyki bo była chora podczas owulki - nie wiem czy pamiętacie...!!! To wskazał że owulka była gdzieś 13-14 kwiecien.
Jesooo ale się rozpisuje ostatnio o sobie :sorry2::shocked2:

ach kobietki moje..... samo życie....

Karola naprawdę ci współczuję.... ja po jednym clo byłam jak naćpana więc ty chyba jesteś jak bomba zegarowa:baffled: mam nadzieję że w końcu wszystko zaskoczy i zobaczysz piękne II:tak:

Alicja ty już łapy od Wiesia zabieraj.... masz swojego.... a teraz miesiąc miodowy więc szalejcie króliczki:-D:-):tak::-D:-)

Edziulka ja jak zwykle ukrywam swoje uczucia.... chyba taki mój urok..... ale jak się wkurzę to chować się wszyscy:tak::tak::tak:

idę pogonić moje dziecię do mycia i spania....

ale wiecie co...... dzięki że jesteście......

gloria pewnie ze nie. Choć czasem i tutaj dzień będzie gorszy. I dobrego BB nie omina dołki. Ale ważne jest szybko z nich wyjść... i nie wpadać często.

Alicja u Wiesia mojego :cool2: wsio ok. Troszkę się dzisiaj zmartwił ale ogólnie w miarę ok. Piszę w miarę bo teścia tym razem mamy w szpitalu ... ale to tak zebyśmy nie zapomnieli z Wiesiem jak szpital wyglada..

Alutka buziaczi specjalnie dla Ciebie :*****************

reklama
Do góry