reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kasia ja tez jakbym poszła wczesniej do lekarzy, porobiła badania to może tez by dzidzia u mnie dalej w brzuszku była.. Ale nie moge tak mysleć bo zwariuje i Ty tez nie możesz się gorzej sama dołować. Tak kochana musiało byc i nic na to juz nie poradzisz. Nie mysl że to Twoja wina. Ty robiłaś dobrze i chciałaś aby było dobrze. Niewłaściwy lekarz. Zmień i nastepny poprowadzi Cie dobrze.

Kaska nie ma sensu zastanawiać sie co by było gdyby...ja też takie myśli miałam,że mój gin był za młody,niedoświadczony,miał zaledwie 30-parę lat,gdybym poszła do bardziej doświadczonego to może...ale zrozumiałam że to gdybanie nic nie wnosi,mój los zapisany jest na górze.Zmień lekarza i bądz pełna wiary i nadziei,jeszcze będziesz tulić maluszka:tak::tak::tak::tak:

dzięki dziewczynki ale chyba dziś i mnie się udzielił forumowy dół
idę sobie bo i tak nie widzę monitora bo wyje jutro sie odezwe
rano ide badac te CHOLERNE hormony
buziaki dla wszystkich

reklama
Do góry