reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To znow ja. Jest dobrze, zjadlam troche lodow i wierze ze bedzie dobrze. Dziekuje wam za wsparcie. U nas na watku jest troche dziewczyn po przejsciach ale wiekszosc nie rozumie tego bo tego nie przeszły. A jak któraś z nas panikuję to piszą, żeby lepiej innych nie straszyc. Moze maja troche racji... Ach, ciężkie to nasze życie...
Buziaczki, pozdrawiam

reklama
Słodziutka kochana ciesze sie bardfzo ze z mamusia juz lepiej :rofl2::rofl2::rofl2:

Aj kiecke moge pozyczyc tylko boje sie ze biedna sie w niej zagubi hihihihih :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:
w moim jednym cycku sie ta kruszynka schowa :laugh2::laugh2::laugh2:

kochane nie mam sily wiecej pisac :zawstydzona/y:
Sylka ten strees przed slubem to jakas masakra naprawde
jak nie mysle o slubie to jest oki ale jak se o nim
przypomne to juz tragedia

Przyszla mamusia
ja mialam masakre ze swoja praca licencjacka wiec wiem co kochana czujesz tule mocno i wierze ze wszystko pojdzie po Twojej mysli

a teraz czeka mnie MaGazynieR nie wiem jak ja to ogarne :-:)-:)-(

buuu
ide juz
ściskam wszystkie

ach ta burza Kasiekkkk :*** pojawia się i znika :*
Słodziutka ja o Tobie zawwsze pamietam i myslę o Tobie hmmmm a może to jednak o Wiesiu :confused::confused::confused: :eek::eek::eek:

M cos ostatnio mnie strasznie wkurza :zawstydzona/y:
jakos caly czas mi przykrosc sprawa i jestem mi okrutnie smutno :-:)-:)-(
Mnie mój Dareczek przed ślubem nie wkurzał, ale za to przez 3miesiące po ślubie to myślałam, że uduszę dziada, a teraz nie zamieniłabym Go na nikogo innego. To taki stres przedślubny. Na pewno minie. Pozdrawiam.

Edytko, bardzo się cieszę, że z Twoją mamą lepiej! To naprawdę cudowna wiadomość.

Enka, trzymaj się kochana i w razie czego leć szybko do gina. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze z Twoim maluszkiem.

Dziewczynki, które mają dołki (bo trochę się Was dzisiaj nazbierało), pamiętajcie, że to normalne! Takie dołki będą co jakiś czas wracać, czasami nawet po dłuższym czasie ze zdwojoną siłą. Tak już jest, że ten ból pozostaje w nas, uczymy się z nim żyć, ale co jakiś czas i tak wraca. Czasami dobrze sobie popłakać, wyżalić nam na forum, mężowi, bo to pomaga. Przyjdzie jednak dzień, że znowu będziecie się uśmiechać i złapiecie powera do kolejnych starań.

Teraz dziewczynki, które wracają do pracy. Poproście kogoś, np. szefa, żeby poinformował wszystkich wcześniej o tym co się stało, żeby nie zadawali pytań. Ja o tym nie pomyślałam, ale mój szef sam o tym pomyślał. I tak bałam się powrotu do pracy a nawet jak wróciłam to miałam wrażenie, że wszyscy mnie obserwują, ale nikt w zasadzie nie zadawał pytań, a nawet jeśli to bardzo dyskretnie o moje samopoczucie, a nie w stylu, który to tydzień itp. jakbym dalej była w ciąży. Po pierwszym zabiegu oprócz augmentinu brałam jeszcze zastrzyki gentamycynę i za każdym razem jak mnie pielęgniarka pytała z jakiego powodu je dostaję to automatycznie łzy mi stawały w oczach, głos się załamywał, bo musiałam powiedzieć, że miałam martwą ciążę, więc lepiej niech ktoś za Was uświadomi wszystkich w pracy, żebyście nie musiały po 10 razy dziennie mówić co się stało, bo i bez mówienia jest ciężko.

Tulę Was wszystkie mocno, szczególnie te, które mają dołki. Mam nadzieję, że kolejny dzień będzie dla Was choć troszkę lepszy i zawita choć mały promyczek nadziei. Buziaczki i dobranoc.

No tak, jak się pojawiam to wszystkie już smacznie śpią
albo dzieciaczki płodzą

słodziutka, JESTEŚ PO PROSTU ANIOŁEM:tak::-):tak::tak::tak:;-)
Cieszę się że z mamą ok, oby tak dalej

kaska nie ma co się obwiniać, wkońcu lekarzom trzeba ufać, gdyby miało być inaczej to wszyscy leczyliby się sami
czasu nie cofniemy, niestety
najwyższy czas ostrzec znajome jak ten "sławny" lekarz pracuje, może to uchroni kogoś od tragedii przez jego niedbalstwo

Enka, jak smutki to tylko tu, to prawda, że forum ciężarówkowe nie chce słuchać o złych sprawach, wolą wierzyć, że im się nic nie przytrafi

No to w takim razie do juterka
dobrej nocy;-)

Witam dziewczynki,,,ja tylko na chwilkę, nie daje rady siedzieć na kąpie,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:może p:zawstydzona/y:otem....:tak::tak:

TAk strasznie mnie boli w boku ,że z tego bólu juz nie mam siły,,,,,,, przerabiałam to z Igorem,,,śmiali sie w tedy ze mnie ,że najlepsza pozycja na klęczka i kręcenie papierosów rodzicom,,,,,,bo nie myslałam o bólu.....teraz niestety to samo,,,,, ból jest niesamowity, wolałabym 3 razy rodzić niz tak sie męczyć,,, nawet tabletki przeciwbólowe nie dały rady:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no::no::no:,,,, ciekawe ile będę siemęczyć.,,,,,czy ja nie moge normalnie tej ciazy przejść....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no ale wiadomo poświęce się....

także trzymajcie sie kochane,,,,,,,,życzę miłego dnia wszystkim...... buziolki

Słodziutka cieszę się,,,,żez mamą lepiej,, nie ma lepszej nowiny,, może fluidki zdrowia dotarły,,,, *********
******************proszę świerzą porcje dla MAMAUSI,,, buziaki kochana, Ty zawsze o mnie pamiętasz...:-D:-D:-D:-D

OLEŃkO...... wiem,że CI przykro,,,,,,też tak miałam,ale zobaczysz i dla CIEBIE zaświeci słoneczko..;)trzymam kkciuki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aga AJ,,,, uważaj na siebie, i nie bagatelizuj niczego nawet plamek,,lepiej iść i sprawdzić,,,,,,, trzymam kciuki,,,

ALicja ja tak na wszelki wypadek gdybym sie rozłożyła,,,,,,:tak::tak::tak::tak:życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,,,, aby miłość i zdrowie toważyszyło WAM do końca życia, abyście umieli iść na kąpromisy kiedy będzie ciężko, wspierali się w złym, dobrym, chorobie......abyście za 20 lat patrzyli takim wzrokiem na siebie jak w dzień ślubu,, przedewszystkim kochana spełnienia marzeń i małego ktosia,,,,, ( bociek wyleciał- dotrez na czas)....wielki buziak odemnie kochana,,,,,:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Syla.... a może masz dowód zakupu,, poproś faceta może zareklamuje,, jak masz dowód zakupu.... abys gwarancję miała... wiesz mi sie udłao odzyskac body,,,,, yaki problem jak ja miałam miało więcej osób, zaczeli pisac ze to oszóst i gości po sporze w allegro wysłał mi ponownie i tym sposobem po 1,5 m otrzymałam boddyy,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D może i TObie sie uda,,,,, trezymam kciuki,,,,, pogłaskaj brzusio i odpoczywaj,,,,,:tak::tak::tak:nie denerwój sie.....:-D:-D:-D
UCIEKAM,,,,,BUZIOLKI DLA WSZYstKICH

hejka ja od rana rycze
wlasnie dostalam mmsa od kolezanki z pracy
wczoraj wieczorem urodziła cudowną córeczke, nie moge sie napatrzec, jejku jk ja bym chcila by nam sie udało...

Syla tym razem sie uda zobaczysz,, i juz niedługo będziesz tulić swoje malęństwo.......jestem tego pewna,,,i wtedy będziesz płakać ze swojego szczęśćia,,,,, TRZYMAM KCIUKI,,,,,,BUZIAKI,,,,:-D:-D:-D

uCIEKAM, BO BOLI JAK CHOL...................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry