reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
pa Edytka
slodziutka_e
Fanka BB :)
Gloria dziękuje..
Karinko? Nadzieja? Czy przynadziei? ;-) WIem.. wiem znam to z comiesięcznej obserwacji ale już sobie odpusciłam. i leczyłam się antybiotykami niestety.
Olcia też papapapappappaaaaaaa
Karinko? Nadzieja? Czy przynadziei? ;-) WIem.. wiem znam to z comiesięcznej obserwacji ale już sobie odpusciłam. i leczyłam się antybiotykami niestety.
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
no jestem dziewczynki
jateż załapałam doła wszystko przez tego gina
a więc bylo tak
pan doktor się zbadał mnie dopiero na czwartej wizycie (tej nieszczęsnej właśnie)
na poprzednich trzech robił usg więc nie wzbudził mojego nie pokoju
kazał zrobić wszystki badania wspomniałam mu że mam wyciętą tarczycę więc zapytał czy biorę leki powiedziałam że tak zapytał jakie i w jakiej dawce wec ja mu znowu mówię co i jak i on stwierdził że taka dawka wystarczy nawet nie kazał zrobić poziomu TSH
zrobiłam sobie sama na własną rękę bo cos mnie tknęło
z wynikami powędrowałam do gina on stwierdził że troche za wysokie i koniec żadnego tematu na ten temat
zapisałam się a raczej wymusiłam szybką wizytę u swojej endo a ta jak zobaczyła wyniki nieźle mnie objechała podniosła dawkę leków i kazała się modlić bo ona jest już bezsilna
teraz kiedy analizuje te wizyty u gina dochodzę do wniosku że wybr jego osoby nie był dobrym wyborem że gdybym może poszła do kogo innego byłoby inaczej
ale to taka sława wszystkie koleżanki tak bardzo go chwaliły
kiedy nie widział pęcherzyka na pierwszej wizycie kazał zrobic BHCG wynik tez nie był imponujący bo 534 co odpowiada 2-3-tydzień a według miesiączki powiniem być 5 nie zainteresował się tym kiedy pytała powiedział że może tak własnie jest
Boże jaka ja byłam glupia że mu tak zaufałam
i jak mogłam nie pilnować tej cholernej tarczycy
teraz wiem że to moja wina gdybym zadbała o siebie
jateż załapałam doła wszystko przez tego gina
a więc bylo tak
pan doktor się zbadał mnie dopiero na czwartej wizycie (tej nieszczęsnej właśnie)
na poprzednich trzech robił usg więc nie wzbudził mojego nie pokoju
kazał zrobić wszystki badania wspomniałam mu że mam wyciętą tarczycę więc zapytał czy biorę leki powiedziałam że tak zapytał jakie i w jakiej dawce wec ja mu znowu mówię co i jak i on stwierdził że taka dawka wystarczy nawet nie kazał zrobić poziomu TSH
zrobiłam sobie sama na własną rękę bo cos mnie tknęło
z wynikami powędrowałam do gina on stwierdził że troche za wysokie i koniec żadnego tematu na ten temat
zapisałam się a raczej wymusiłam szybką wizytę u swojej endo a ta jak zobaczyła wyniki nieźle mnie objechała podniosła dawkę leków i kazała się modlić bo ona jest już bezsilna
teraz kiedy analizuje te wizyty u gina dochodzę do wniosku że wybr jego osoby nie był dobrym wyborem że gdybym może poszła do kogo innego byłoby inaczej
ale to taka sława wszystkie koleżanki tak bardzo go chwaliły
kiedy nie widział pęcherzyka na pierwszej wizycie kazał zrobic BHCG wynik tez nie był imponujący bo 534 co odpowiada 2-3-tydzień a według miesiączki powiniem być 5 nie zainteresował się tym kiedy pytała powiedział że może tak własnie jest
Boże jaka ja byłam glupia że mu tak zaufałam
i jak mogłam nie pilnować tej cholernej tarczycy
teraz wiem że to moja wina gdybym zadbała o siebie
Gloria dziękuje..
papa Nasza Dobra Duszyczko
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Kasia to nie jest Twoja wina. I nawet nie masz prawa tak mysleć
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Pa karola
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
A takiego gina to bym w du.... Kopnęła