reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niusia dzięki za wiadomości o Gabi, strasznie się cieszę że wyniki są OK.
Mireczko Adrianek jest po prostu cudny aż nie do wiary, że to już miesiąc minął a dla Ciebie kochana:
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzę

reklama
gloria to fajnie ze już po pierwszej @. A robiłaś już jakieś badania? Kuruj się kochana za wszystkie czasy bo jak przyjdzie czas ciąży byś była juz zdrowa jak rydz!

Jeszcze badań nie robiłam. 24 idę na wizytę po pierwszej @ i lekarz mówił że pobierze próbki do badania i zleci mi cos tam jeszcze. Generalnie to większość badań sobie zrobię w pracy bo mam mozliwość po znajomości ale muszę się dopytać które w jakim cyklu robić. I nie wiem jeszcze co z moim wynikiem histopatologicznym bo lekarz sam odebrał w szpitalu i dopiero dowiem się na wizycie. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. W czerwcu po 3@ jadę nad morze i po cichu juz sobie wymysliłam że to będzie dobry moment żeby znowu zacząć się starać. ;-)

Witajcie kochane Babeczki......
Niusia....cóż za wspaniałe wiesci.......jejku jak ja się martwiłam o Gabi i Aniulkę....

Kochane wybaczcie ze mnie tak mało...ale często pobolewa mnie podbrzusze i większosc czasu odpoczywam.....
byłam rano na betce...ale wynik dopiero jutro....wróciłam zmeczona jak smok...polozyłam się i kobietka dzwoni z przedszkola,ze trzeba liste podpisac....buuuu....mój M oczywiscie był parę dni temu przeczytac wiadomosci o spotkaniach dla rodziców....ale jak wrócił to nic nie pamiętał....wszystko pisało o podpsaniu listy równiez...ehhh faceci....no nic najwazniejsze ze akurat był w domku i mnie zawiózł....teraz zmykam się połozyc.....
Wszystkie Was cieplutko pozdrawiam i zycze dobrych humorów....buziole....

wszystkiego najnaj naj z okazji urodzinek:-) cudowny synus, przeslodki jest:-)

Mireczka, jaki on śliczny! A jakie fajne minki strzela, wcale się nie dziwię, że potrafisz siedzieć i patrzeć się na niego godzinami, ja pewnie będę robić to samo:).

ja pwnie tez i wiekszosc :-)

DZIEWCZYNKI MAM WIADOMOŚĆ OD GABI
WYNIKI SĄ OK I ZARAZ IDĄ DO DOMKU :-) TAK STRASZNIE SIĘ CIESZĘ :-)
Gabi dziękuje za modlitwę. . .

hurrra. super, ale sie ciesze:-)

gloria to fajnie ze już po pierwszej @. A robiłaś już jakieś badania? Kuruj się kochana za wszystkie czasy bo jak przyjdzie czas ciąży byś była juz zdrowa jak rydz!

Jeszcze badań nie robiłam. 24 idę na wizytę po pierwszej @ i lekarz mówił że pobierze próbki do badania i zleci mi cos tam jeszcze. Generalnie to większość badań sobie zrobię w pracy bo mam mozliwość po znajomości ale muszę się dopytać które w jakim cyklu robić. I nie wiem jeszcze co z moim wynikiem histopatologicznym bo lekarz sam odebrał w szpitalu i dopiero dowiem się na wizycie. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. W czerwcu po 3@ jadę nad morze i po cichu juz sobie wymysliłam że to będzie dobry moment żeby znowu zacząć się starać. ;-)

oo to podobnie jak u mnie... my tez jakos tak bedziemy probowac, ale najpierw badania w maju .. a jesli bedzie zielone swiatelko to w wakacje trzeba popracowac;-);-);-);-);-);-)

Witajcie kochane Babeczki......
Niusia....cóż za wspaniałe wiesci.......jejku jak ja się martwiłam o Gabi i Aniulkę....

Kochane wybaczcie ze mnie tak mało...ale często pobolewa mnie podbrzusze i większosc czasu odpoczywam.....
byłam rano na betce...ale wynik dopiero jutro....wróciłam zmeczona

odpoczywaj ile mozesz :-) pozdrawiam goraco:-)

Aguś trzymam kciuki za wyniki :) a teraz marsz do łóżka i odpoczywaj!!!Dzidzia musi mieć teraz jak najlepsze warunki.
Ja was czytam ale nie mam ostatnio siły pisać. Czuje się fatalnie: cały czas jestem zmęczona, śpiąca i nie mam na nic sił. Wieczorami obowiązkowo płaczę bo: boję się o Maluszka, bo zaczynam bać się porodu- nie fizycznego bólu ale komplikacji i wogle boje się że nie poradzę sobie z niczym. Przepraszam ale musiałam się troszkę wyżalić....

Mircia, wszystkiego najlepszego w twoje okrąglutkie 30-te urodzinki

Gabi!!! super wieści, czekamy na foteczki i relacje...

Aga Aj trzymam kciuki za betkę. Odpoczywaj jak najwiecej. musi byc dobrze

Przyszła mamusia..w następnym cyklu wszystkie@ odgonimy a kysz....

Alla mnie tez powoli dół łapie, moze dlatego, że coraz większe gabaryty, ja chora, wiki chora i marudna a do tego dziś sobie łapke oparzyła bo mi położyła na płycie i ma 2 bomble...jak ja sobie z 2ką dam rade jak z jednym nie potrafię :-(((((( czasem myślę, ze po prostu jestem do kitu matką, nerwowa, a ostatnio płaczliwa..a dzis jeszacze na nia nakrzyczałam :-(...a ona w porównaniu z innymi dziećmi naprawde jest super grzeczna i kochana

Aguś trzymam kciuki za wyniki :) a teraz marsz do łóżka i odpoczywaj!!!Dzidzia musi mieć teraz jak najlepsze warunki.
Ja was czytam ale nie mam ostatnio siły pisać. Czuje się fatalnie: cały czas jestem zmęczona, śpiąca i nie mam na nic sił. Wieczorami obowiązkowo płaczę bo: boję się o Maluszka, bo zaczynam bać się porodu- nie fizycznego bólu ale komplikacji i wogle boje się że nie poradzę sobie z niczym. Przepraszam ale musiałam się troszkę wyżalić....

po to jestesmy zeby wysluszac :-) je tego niestety jeszcze nie przezylam,ale domyslam sie ze to normalne,ze sie boisz..glowa do gory, nie Ty pierwsza i ostatnia bedziesz rodzila i na pewno dasz sobie rade:-) nie smuc sie ,bedzie dobrze Kochana:-)

Dziewczyny co u Gabi ? Coś nie tak ? Przepraszam ale mam mega zaległości :zawstydzona/y: jakby któraś mogła mi powiedzieć co u Gabi ? Zanim przelecę tyle stron , to kilka dni minie , dziecię mi się rozszalało na maxa i ręce czasem odpadają .

juz wszystko dobrze, mala Ania miala zle wyniki krwi ale jest juz dobrze,dzieki Bogu:-) zycze duuuzo sily ,przesle Ci troche mojej bo ja dzisiaj bede leniuchowac,wiec mi nie jet potrzebna:-) pozdrawiam

reklama
DZIEWCZYNKI MAM WIADOMOŚĆ OD GABI
WYNIKI SĄ OK I ZARAZ IDĄ DO DOMKU :-) TAK STRASZNIE SIĘ CIESZĘ :-)
Gabi dziękuje za modlitwę. . .
To super. Bardzo dziękujemy za wiadomośc.

Mireczka wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek.

AJ odpoczywaj ile się da, bo później będziesz zabiegana, zalatana i przeszczęśliwa :tak:

Do góry