reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki,

nie było mnie, bo u mojej mamy jest taki szybki internet ze :crazy:

jak dobrze, ze Gabi i córcia są już wracają do domku.

Mirciu sto lat szczęścia !!!!!

Przyszła mamusiu - w następnym cyklu życzę strzału w dziesiątkę ;-)

ja siedzę jak bomba zegarowa. Mam 36 dzień cyklu a @ ani widu ani słychu :crazy: a miałam nadzieję, że 2 @ się normalnie pojawi :baffled: widać to nie takie proste w moim przypadku.

reklama
Dziewczynki tylko się przywitam. Zaznaczę swoją obecność.

Mikuś kochana! Wsiśkiego naj naj naj jak zawsze! Czegóż Ci życzyć? Spełnienia najskrytszych marzeń!

Mikuś Adrianek prze piękny... i jaki zalotny uśmieszek już ma ...

Olcia PM przykro mi że to jednak @. Przytulam i oby następne staranka zaowocowały w bobaska.

Haniu nocna dziękuje za troskę i za pamięć.

Asiu Angelko Tobie również. Tulam i ja Ciebie.

Andzi przepraszam.Dziękuje za kartkę świąteczną.. dzisiaj doszła.

Kusicielko. Proszę daj mi znać jutro co i jak..... napisz prosze eska. Jeśli nie wymagam zbyt dużo...Trzymam mocno kciuki
Dziękuje również za kartkę...

Anka0201 i jak minął ten straszny dzisiejszy dzień? Jestem z Wami myślami.

Agatko.... ehhhhhhhhh

Kasiu(Kasiekk) dziękuje

Szafirku Kasiu... i ze zdrówkiem już lepiej?

Dorotasoch. Co dzień to bliżej @!

Also, Allaa, Pixelko... jak widzę stres ciążowy się Wam udziela. Tulę.

Wybaczcie mi... ale nie jestem dzisiaj wstanie odpisać wyszystkim.
Dobrej nocy życzę....

Mireczko kochana:-)
myślę,że Twoje marzenie własnie się spełniło:-)
dlatego życzę Ci duuuzo zdrówka i czego jeszcze pragniesz

a tak w ogóle cześć dziewczynki

Also my tez ostatnio mieliśmy spotkanie z pediatrą i było o wiele lepiej niż na wykładzie z ginekologiem. Lekarka nas bardziej uspakajała niz straszyła (taka młodziutka pani doktor z oddziału- położna też ją bardzo chwaliła), może będziemy miały szczęście i na nią trafimy;-).
Co do ciśnienia, to ja po ostatniej wizycie u lekarza mam nakaz mierzenia go 3 razy dziennie i prowadzenia "dzienniczka". Na wizycie miałam 150/90:szok:, jednak jak mierze w domu to mam je o wiele niższe. Nogi puchna mi jak jest gdzies bardzo ciepło lub trochę więcej pochodzę, a chodzic też mi ciężko bo kręgosłup mi dokucza.(- to sobie znowu ponarzekałam:tak:).

Dobranoc wam wszystkim mówię....

Strasznie się cieszę że Ania wraca do domciu... ależ napędziła nam wszystkim stracha... Gabi wielkie buziaczki....

Kusicielko czekamy na wynik bety.... mam nadzieje że nie zapomnisz o nas... eska do Edzi później wyślesz, najpierw my....

Widze że nasze brzuchatki mają troszkę stracha... chyba normalne, ale ja w was wierzę... supermamuśki:-)
Pixella i prosze nie pisać o sobie źle, dasz radę a że czasami będzie ciężko?.... nie ma w życiu lekko.....

Mircia moja córcia miała kolki i nie pomagało naprawdę nic... żadne superleki ani superrady.... gdy miała 7 tygodni poprostu przeszły.... ale już byłysmy strasznie zmęczone....

dobranoc dziewczyny
do juterka

reklama
Witajcie.:-)Ja dziś pierwsza,już zdążyłam zajść na miasto i do fryzjera a tu jeszcze wszyscy śpią:-):-):-)

Jakie wspaniałe wieści o Gabi,wracajcie jak najszybciej do domu i niech Ania będzie waszą radością Gabi:tak::tak::tak::tak:

Wszystkim życzę słonecznego i udanego dnia:-)

Do góry