reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mireczko spełnienia wszystkiego o czym tylko marzysz.... aby słoneczko towarzyszyło ci na każdym kroku....

witajcie po świętach.....

Przyszła_mamusia chyba potrzeba będzie troszkę cierpliwości... czekamy na następny cykl, kciutasy napewno będą zaciśnięte:tak:

Edytko cóz tak smutno... buziaczki, czekam na usmiech.... ale wiem że czasami ciężko

miłego dnia... spadam na zakupy bo od poniedziałku mój M bierze sie za łazienkę.... nienawidzę remontów ale lubię efekt końcowy

Mireczko spełnienia wszystkiego o czym tylko marzysz.... aby słoneczko towarzyszyło ci na każdym kroku....

witajcie po świętach.....

Przyszła_mamusia chyba potrzeba będzie troszkę cierpliwości... czekamy na następny cykl, kciutasy napewno będą zaciśnięte:tak:

Edytko cóz tak smutno... buziaczki, czekam na usmiech.... ale wiem że czasami ciężko

miłego dnia... spadam na zakupy bo od poniedziałku mój M bierze sie za łazienkę.... nienawidzę remontów ale lubię efekt końcowy

pewnie ze trzeba cierpliwosci..tylko ja taka niecierpliwa istota jestem..i w dodatku zodiakalny lew - nie lubie jak cos jest nie po mojej mysli :)))

widze ze kolejna nielubiaczka remontów? ja tez nie lubie tego syfu i bajzlu ktory jest w trakcie ale efekt koncowy mnie zachwyca...( wlasnie szukam w necie srebrnych satynowych listew przypodlogowych do naszego swiezo skonczonego przedpokoju, ale ceny mnie powalaja )

Miruś, wszystiiego najlepszego w Dniu Urodzin!

Przyszła_mamusia przykro mi, że @ przyszła, oby następnej już nie było. Warto na to czekać, wiem co to niecierpliwość, każda z nas musi przejść ten okres.

dziekuje also..

lece prasowac, zeby nie bylo ze nic w domu nie robie - chociaz dostalam dzisiaj oficjalne pozwolenie ze wzgledu na cierpienia :p

Hej dziewczynki
JakWam minęły święta. Ja niesamowicie się cieszę że już po... Nareszcie w pracy , chociaż muszę przyznać że niezyt miło ją rozpoczęłam. Miałam 2dni żeby przemyśleć wiele spraw, więc z samego rana poprosiłam pracowników na "dywanik". Ja gadałam ..gadałam... a oni wytrzeszczyli na mnie oczy z miną taką że hej..z ich wyrazu twarzy wyczytałam "rany boskie ta baba każe nam pracować a nam sie takdobrze siedzi"... załamka .
Mam same problemy jeszcz troszkę a oszaleje...

Mireczko......
W dniu tak pięknym i wspaniałym życze Ci
serduszkiem całym zdrówka,szczęscia,pomyślnosci oraz wielkiego zadowolenia z Syneczka...spełnienia marzeń i wogóle wszystkiego naj naj najlepszego......
Sto lat,sto lat niech żyje żyje nam......

Załączniki

• 10.jpg
    10.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 67
  • mediumjwlpie5647bdc0664d46d27441.jpg
    mediumjwlpie5647bdc0664d46d27441.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 67
MIrka i ja ci życzę tego co najlepsze,samych pogodnych i szczęsliwych dni i niech Adrianek rośnie zdrowo a M na rękach nosi.:tak::tak::tak::tak:

reklama
Dziękuję dziewczynki za życzenia i te urodzinowe i świąteczne:tak:
Święta w sumie udane poza małym wyjątkiem, kolkami Adusia...Już nie wiem jak mam mu pomóc daję mu Infacol, zmieniłam mleko na Bebilon ( taki n a kolki i zaparcia) podaję herbatkę z koperku a jego i tak boli brzuszek, przez co i On i ja jesteśmy mega zmęczeni. Byle przeżyć te pierwsze 3-4 miesiące( no dzisiaj pierwszy miesiąc już za nami:-))

Do góry