reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko obiecuje, że wstawie fotkę jak M wróci z pracy i doproszę sie go o zdjęcie. Mi tez humor wrócił:tak::tak::tak::tak:, bardzo się cieszę że zawsze mogę się Wam wyżalić. Dziękuje dziewczynki, że jesteście:-):-):-):-):-):-)

reklama
Edytko obiecuje, że wstawie fotkę jak M wróci z pracy i doproszę sie go o zdjęcie. Mi tez humor wrócił:tak::tak::tak::tak:, bardzo się cieszę że zawsze mogę się Wam wyżalić. Dziękuje dziewczynki, że jesteście:-):-):-):-):-):-)

Podpisuję się pod Twoimi słówkami...!! CIeszę się że jesteście! Mi też humor wrócił!

Gabi słyszałam o tym przepisie ale nie znam Go.. jak znajdziesz wklej.... ja jem kisiel ale to nie szarlotka :sorry2:

Załączniki

• 2008-2009 001.jpg
    2008-2009 001.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 37
paaaa Gabi! Zaraz luknę na przepis.

Marzenka pewnie wcina teraz szarlotkę i nas opuściła!

Danulka miłego oglądania..

ja zmykam do szwagra bo przyszedł z mała i będzie opowiadał i remoncie.

Marzenko kochana piękna! I napewno smaczna! Brawo!!!

Zmykam będę później chyba.. nie piszcie za dużo.. błagam bo zamiast wieczorem siedzieć z Wami będę czytać produkcję :zawstydzona/y:

Wróciłam:-)
Moja macica ma się dobrze i nic złego się nie dzieje więc nie wiem dlaczego tak mnie bolał brzuch:confused:
Dostałam duphaston na wywołanie@ i po 10 dniach ma się pojawić:tak:
Pytałam też o ciążę biochemiczną, jednak w moim przypadku było to poronienie w 6tc.
Gabi śliczny brzunio, ciąża ci służy:tak:
Uciekam na facetów i brzydulę:-)

reklama
Do góry