reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

emma- podobno po poronieniu szybko sie zachodzi ale to nie regula

ja mialam tak jak ty dopiero po 5 cyklach sie udalo, okazlo sie ze progesteron mam niski, okres tez mi sie rozregulowal, owulke mialam późno,
ginka przepisala mi duphaston od 16 dnia cyklu i udało sie odrazu:-)
zbadaj progesteron bo moze masz za niski w fazie lutealnej i sie nie moze zagnieździć zarodek. trzeba go zbadac po 21 dniu cyklu.

reklama
Witajcie!
chce wam opowiedziec moją historie
w czerwcu 2008 poroniłam 11 tygodniowego aniołeczka, strasznie to przeszłam. w grydniu 2008 dostałam ziel światło od gin i razem z moim m staramy sie od tego czasu i nic...:no: dlaczego tak jest ze w pierwsza ciaze zaszlam za pierwszym razem a teraz 5 cykl i nic na dodatek miesiac temu calkiem rozreg:no:ulował mi sie okres. czy po poronieniu trudniej jest zajsc w ciaze?????????
:dry:czekam na wasza odpowiedzi.(udzielam sie takze na forum mamusie staraczki 2009)pozdrawiam papa
ja tez uciekam na brzydule:-)

Ja myślę emmma 23 że to stres i ,ze bardzo mocno tego chcesz . tak czasami bywa ze jak się myśli cały czas o tym ,ze sie chce dzidziusia to coś się blokuje. wiem to po sobie , bo staraliśmy się pół roku z M o dzidzię i pamiętam ten stres będzie nie będzie i ten płacz przy kolejnej miesiączce ap potem powiedziałam dość będzie to będzie i wyszły dwie kreseczki chociaż na chwilę mogłam być mamą ...ale wiem,ze kiedyś zaświeci słonko

Aguś pięknie! Nic tak nie poprawia humoru kobiecie jak odświeżona fryzurka, choćby podcięte końcówki ;-):-)

Za chwilke lece do swojej gin, cos zle mam przeczucia, juz pisalam Madzi :confused: chyba po prostu przewrazliwiona jestem :angry:
Trzymajcie kciuki ;-)

reklama
Do góry