reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi ślicznie wyglądasz i nowa fryzurka ładna. Jeszcze młodziej w niej wyglądasz.Pokazałabym Wam moj brzunio ale musiałabym do porządku się doprowadzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a dziś mam dzień lenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Nie no dziewczyny,ja chcę gorącą szarlotkę i koniec !!!!!!!!! Natychmiast !!!!!!!
I co ładnie to tak kobite w ciąży stresować????

Wygońcie mnie bo wielce prasuję a co jedną rzecz uprasuję to na BB wracam,w takim tempie to ja to prasowanie czarno widzę:-)

Allla pokaż nam brzuszke.. proszę prosze.. nie daj się prosić???

Magdalenko ja często robię własnie Twoją wersję numer 1. Ale uwielbiam każdy zwłaszcza z pianką i kruchym ciastem na górze. Ale teściowa i siostry Wiesia taki robią. A ja własnie ostatnio jak pisałam miałam po raz pierwszy zrobić szarlotkę własnie z bezą i kruchym ciastem u góry

Gabi - super brzuszek:-D:-D:-D

Marlenko- nie ma sie czego wstydzić, ja ogólnie gotuje dopiero od paru lat i uważam że to co robię jest ok. My preferujemy szybką kuchnie, głównie opartą na makaronach i prawie bezmięsną. Pierwsze ciasto jakie zrobiłam to był tort orzechowy (ciasto bez mąki tylko z mielonymi orzechami|), a szarlotki jak juz pisałam w życiu nie robiłam :) Zawsze musi być ten pierwszy raz;)

Magdalenko38 dokładnie nie ma się czego wstydzić. Kazda postępuje wg jej sumienia hihi

Karinko to się nie dziwię że czarno widzisz prasowanie.. w takim tempie...

Marzenko i jak smakuje? ehhhh ale mi slinka cieknie.. chyba sobie zrobie w ramach pocieszenia kisiel ;-)

Gabi piękny brzuszek :tak:
Ale mam opóżnienia w bb coś mi się strony zawieszają :baffled:

Lece na facetów narazie pa

reklama
To może znacie,gdzies kiedyś miałam przepis,na szarlotke,tak na sucho się sypało na przemian jabłka,mannę,cukier czy coś.No bo ja umrę zaraz bez szarlotki:-p

Do góry