reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mi się przypomniało, że wczoraj rodzice byli mnie odwiedzic i przywieźli ciacho, co prawda kupne ale do herbatki w sam raz, więc już zajadam:-):-):-):-):-)

reklama
No dobra,to się pokarzę
zdjcie268.jpg

Marlena - a jak Twoje ciasto wygląda - szarlotka może mieć wiele wersji - ja uwielniam : cisto kruche, jabłka i cieniutka warstwa ciasta kruchego na wierzch i tyle.
Mój tato robi tak: ciasto kruche, jabłka i wzorek z kawałków ciasta kruchego.
Moja teściowa natomiast: ciasto kruche, jabłka a na to piana z białek - ta wersje uwielbia też M.Więc ciężko poradzić co na górę;-)

gabi brzuszek mega sliczny wyglada na chlopaczka taki zgrabny jest...
magdalenka dalam ciasto na spod w srodek jablka i na wierzch ciasto

reklama
Marzenko nie każdy lubi sam robić. Nie zawsze jest czas i ochota, jeszcze jak wy z M nie jecie to dla kogo. Ja dla mnie i Wiesia nie robię.. bo wiadomo że całej blachy się nie zje.. ale jak tylko ktoś chce przyjść to bardzo chętnie

Gabi naprawdę ślicznie Ci... jesoooo i tylko 18 dni. A Ty tak dzielnie walczyłaś..

Do góry