reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ale lekarze podają jakąs konkretną przyczynę? czy mówią ze sie zdarza...
z jakiego powodu mogło sie odkleic?

powiedzieli ze wszystko moglo byc przyczyna.ze nie potrafia powiedziec konkretnie z czego moglo sie odkleic.to stalo sie nagle Moj Aniolek Agnieszka (24tydz) 03-03-2009

no to poszukaj obrego lekarza , u mnie bylo inaczej bo po prostu zaczął sie poród naturalny...
zobaczysz czas szybko leci, ja zaszlam w ciąze po 8 miesiacach i nawet nie wiem kiedy to zleciało... a juz bym chciala zeby byl wrzesien bo strach ogromny...

reklama
Sylus....oczwiście,ze chciałabym w to wierzyc....ale pewnie sama po sobie wiesz ze z czasem jest troszeczkę lzej...nie mówię ze się z tym godzimy ale uczymy się zyc...nigdy się nie zapomina,kazdego dnia sie rozpamietuje i czuje ten ból....
zal,smutek a nawet złośc....
Wiatj Alicja......

Do góry