reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej,ja na chwilkę.
Wróbelek,śliczny,okrąglutki brzusio.
Dlaczegotak,moje dziecię miało takie wysokie tętno dość długo i się nie ruszało.w ogóle zapis serduszka był zły.Bo jak hasa i ma wysokie to może być.
Ech,staram sie nie myślec,ale naprawdę w każdej chwili dziecko może się oplatać pępowiną,i przecież tego się nie wyczuje:zawstydzona/y:
A Ty się dziewczyno nie odchudzaj jak karmisz,tylko większa kiecke kup;-)
No nic.Buziaki.

Angelika nie martw sie .....teraz wyleczysz się i na spokojnie bedziesz dzialac:) ....Miłej pracy no rozchmurz sie .

Ola u mnie za oknem jest snieg ale nie utrzyma sie bo jest temperatura dodatnia...Ehhh a miała byc wiosna !

Selenko milo ze sie odezwalas....no i pieknie suwaczek mknie do przodu .....ehhhh

Anetko pieknie twa psina wyglda w tym łózeczku ...heh tak pieknie lezy ze chyba jej nie obudziłaś

Iza30wiesz ze nie powinnas sie denerwowac....nie ladnie ....

Dlaczegotak ja tez mam ciezko schudnac heh a teraz jeszcze choroba mnie dopadła wiec ciwczenia poszły na dalszy plan ...

Wróbelek masz brzusio masz!!!!!!!!!!!!!!! Pieknie wygladasz !!!!!!!!! Ale do zdjecia brakuje jednej rzeczy .....TWOJEGO USMIECHU !!!

witaj Aga,Magdalenko ,Ola ,Sonitko ....

Aga irl u Ciebie prawie połowa:-D
a powiedz bo nie byłam na bierząco,jak córki zareagowały? I czy juz wiadomo,ze chłopiec?;-)

a dziewczyny zareagowaly ok......chyba juz tak sie bardzo jakos nie przywiazuja do tej mysli o dzieciaczku po tamtych przejsciach:)
a czy chlopak to nie wiem ale za 2 tygodnie wizyta w szpitalu i moze mi cos powiedza( licze ze powiedza ze chlopiec) ale coz...zobaczymy...byle zdrowe i w terminie bez niespodzianek:)

Gabi trzymaj się ,,tyle przeszłaś......

WRÓBELEK,,śliczny brzusio,,, heh cos mi pasuje jednak dziewuszka do CIEBIE,,,,:-D:-D:-D:-D, pięknie wygladasz...

SONITA....heh dizęki z FOTKI PIESKA, TOmacie takie same z WRÓBELKIEM,,,,, słodkie te psiaki,,śłiczniutenki, no i piekna historia sie z nim wiąże....................psinka cudna.....:-D:-D:-D

AGA IRL,, kiedy usg,,,,????

DZLACZEGO TAK ty szczupluteńka,,,, co ty chcesz zrzucac...:-D:-D:-D
POZDRAIam pozostałe dziewuszki,,

reklama
Do góry