reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
cześć kochane wróciłam :-)

@ przyszła i się cieszę :-)
w ogóle jakos ze wszystkiego się cieszę :-D:-):-D
coś ze mną nie tak po tym ślubie :-):-D:-)

Maja to superaśnie że do nas wróciłaś!! Bardzo się cieszę. A że po ślubie tak fajnie :-D:tak:;-):-) To myśmy Ci o tym już przed pisały hihihihihi

Czytałaś moją prośbę o zdjatka?

Ale ja naprawdę już na dziś zmykam:rofl2:

Hej, nie doczytałam za bardzo do końca,nie mam siły.
Witam nową koleżankę.
Wykończona jestem dzisiejszymi przejściami po prostu.Jeszcze łobuz wieczorem samego siebie przechodził.A ja już skurcze miałam,że hoho.Zresztą te na ktg po tym wszystkim to wyszły normalnie co chwilę i takie eleganckie jak na porodówce.
Ale teraz dziecko śpi.Koleżanka mi pomogła i tak mniej więcej się spakowałam.
Postaram sie uspokoić i jeszcze kilka dni nie rodzić (bo albo mąż,albo rodzice kilka wyjazdów mają).
Kurcze dziewczyny,jak ja mam dość.Tyle miesięcy w łóżku,strachu czy się w ogóle uda,to ta akcja dzisiaj po prostu mnie dobiła.
Nie smęcę.Dobranoc.

kur....................wa ale sie wy...............jebalam jak szlam po pranie !!!!!!!!!!!!!!!
masakra chyba kolano stracilam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alicja nie żartuj sobie??

Gabi naprawdę uwierzę że masz dość. Każda z nas by miała. Ale jak Ci pisałam nie wiem czy doczytałaś... nagrodę swoją napewno otrzymasz.
Dobranoc. I niech dzidziuś siedzi tyle w brzuszku by wszystko było ok.

reklama
Do góry