reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam kochane.
Lanselotka, jeśli nie masz jakiś wskazań do wczesnej wizyty( wzięcie duphastonu lub innych leków) to wizyta powinna być 2 tyg. po dniu miesiączki. Tak mi powiedział lekarz, bo wcześniej i tak nic nie zobaczy. Ale decyzja należy do Ciebie. Ja pobiegłam, bo musiałam wziąć leki.
Gratuluję Ci.

Muffy, przykro mi bardzo..

Witaj Ola15,w Twojej miejscowości bywam średnio co dwa tygodnie, może kiedyś jakaś kawa?

Zaraz zmykam do endokrynologa. trzymam kciuki Syla, daj znać po wizycie.
Aguś AJ, Szafirku, Edi:-)
Niewymienione pozdrawiam.

Lanselotka, będziesz spokojniejsza jak pójdziesz. nawet jeśli Cię nie zbada to porozmawia, uspokoi.
Ola15, co robię? Jeżdżę do Taty, po drodze wstępuję do marketu na zakupy, czasem do CHATY na obiad-uwielbiam to miejsce. Ogólnie bywam, ot co. Zamiast pizzy polecam "cokolwiek" w chacie. Rewelacyjne jedzonko. I kawa też. Choć w sumie to ja teraz nie pijam , ale herbatę tez mają. Musimy się umówić koniecznie.

hmm w Opałkowej chacie?tak się składa ,ze to jest moich przyjaciół restauracja i tez tam bywam czesto:)a pizze zaproponowałam bo kobitki w ciązy uwielbiaja pizze:tak:

Witam :-)

Syla, czekamy na wieści!!!

Lanselotka, gratuluję II, ja u ginka byłam 3 dni po planowanej @( na szczęscie nie przyszła) i tak jak piszą dziewczyny odrazu zapisał mi leki na podtrzymanie, mimo, że na USG było widać tylko taki malllllutki pęcherzyk ciążowy.

Luiza, będzie dobrze:tak::-)

Selenko, a jak Ty się kochanie czujesz????

Aga Irl, a Ty sie dzisiaj jescze nie odzywałaś??? gdzie się podziewasz?????

Muffy, przykro mi bardzo, ze straciłaś znowu maluszka, ale nie poddawaj się, przecież w koncu musi się udać!

Ja dzisiaj rozebrałam choinke i tak mi smutno, bo byla jeszcze taka ładna... Ale coż, ktoś to musiał zrobić....

Jutro będę piekła torta z bita śmietaną, bo moja mama kończy dzisiaj 50 lat, a w sobotę robi imprezkę, a tort, to będzie niespodzianka, ach, jak ja lubię piec torty dla rodzinki:-)

dzien dobry
mireczko jestem prasowalam 3 godziny......wrrrr.....naroslo prania bo jak sie zle czulam to nie robilam ech....sama sobie winna jestem......ale juz zrobione na szczescie:)
co do mojej ciazy to dalej nikt nie wie i jak na razie tak pozostanie.....andrzej powiedzial ze mam ubierac luzniejsze rzeczy zeby nikt sie teraz nie kapnal a jak rodzice wyjada to wtedy m,aly moze sobie rosnac w tempie ekspresowym.....no i zeby dostac te licencje.....
wiecie moi rodzice nie musza nic wiedziec bo matka to entuzjazmy miec nie bedzie,.....juz po 1 poronieniu powiedziala ze nie powinnismy probowac bo mamy dzieci...ech.....no nic......zdarza sie
ja za niedlugo uciekam po dziewczyny ale pozniej bede:)

reklama
:-)Witam Was dziewczyny jeden dzien mnie nie było i tyle zaległosci mialam ze hoho :-)

Magdalenko tez mnie czeka niestety dentysta Pare zabków do zrobienia jest ale poki nie bola to nie ide Na luty mam inne badania zapalnowane , wiec dentyste musze sobie odpuscic jak narazie ze wzglesu na fundusz

Agusia Aj dziekuje..... a maz jak narazie stara sie nie marudzic....Duzo zdrowka zycze dla Was..... Ahh ta pogoda - w sam raz na grype.

Karola .... Widze ze dobre wiesci przynosisz od lekarza .Ciesze sie ze trafiłas na własciwego lekarza. No to teraz nic tylko badanka a potem staranka :)

Iławianko miałas prawdziwe szczescie ze Wam sie nic nie stalo... Teraz na kierowców trzeba uwazac , bo czasem mi sie zdaje ze czuja sie jakby oni sami byli tylko na drodze. Dobrze ze dzidziusiowi nic sie nie stało

Aga 28..... no pieknie nic tylko teraz kciuki bede trzymac by Ci sie udało dotrwac do konca !!!!

Pati ... zaczne od tego ze ja do lekarza dopiero sie bede wybierac pod koniec kwietnia. Jak lekarz powie ze wszytsko jest ok to napewno juz wkrotce bedziesz sie mogła starac .... badz dobrej mysli. Ciesze sie ze miałas lekka miesiaczke :) A co do koszatniczek.... zrobiłas jak serducho Ci podpowiadało.... nie smutaj sie

Silvii28 oj dobrze ze sie tak skonczyło, ze te plamienie to nic złego. Nic musisz teraz na siebie uwazac .....ale wierze ze potem bedzie juz tylko z górki.... Napewno sie wzruszylas jak zobaczylas fasoleczke :)

Ozkone duzo zdrówka zycze ...

Aga Irl piekne dziecie..... Ciesze sie ze wszytsko w porzadku jest !!!! Az sie wzruszylam :)

Alla tobie równiez zycze duzo zdrowka .... Poglaszcz brzusio ode mnie:)

Selena ale Ci pieknie suwaczek mknie do przodu.... :)

Gabi trzymaj sie dzielnie, bedziemy tesknic ale wiem ze z rodzicami bedzie Ci łatwiej...Piekne zdjecie , piekny brzuszek :) Zdrówka zycze .... jeszcze tyci tyci i bedzie po wszystkim ....

Alicja miło ze sie odezwałas.... Widze ze przygotowanie slubu daje Wam sie we znaki ale jeszcze troszke nerwów i bedzie po....:)

Guska dobrze ze dajesz znaki co tam u Ciebie. Moze słabiej kopie bo tak jak piszesz inaczej sie obróciła albo zrobil sie z niej leniuszek - staraj sie nie denerwowac

Dianko odzywaj sie do nas jak najczesciej....Wiem ze nie które daty beda Nas doprowadzac do lez ale coz takie zycie. Tule Cie ...
A tak na marginiesie piekny prezent wymysliliscie dla rodziców, tesciowie w kwietniu beda miec tez okragło rocznice .... takze pomysl dzieki Tobie juz mam :)

Enko jeszcze troszke i testowanko oj oby Ci sie udało trzymam kciuki !!!!!

Pyzuniagaj dobrze ze mezowi przechodzi , mojego jeszcze grypa trzyma ma l4 i lezy chory w łózeczku pod kołderka Ehh....

Muffy kochana trzymaj sie tak mi przykro....
Dla Twoich Aniołków zapalam świeczki (*)(*)(*)(*)

Luizo .... nerwy tu nic nie pomoga.Staraj sie mysliec pozytywnie - napewno wszytsko jest ok

Lanseotko witaj...... Ciesze sie ze dwie kreseczki zobaczyłas :) Wrazie pytan watpilowsci pisz, napewno ktos zawsze Ci dradzi... A ja juz zaczynam tzrymac kciuki za spokojna 9 miesieczna ciaze :)

Agucha takie posty jak TY TERAZ napisałas daja nam nadzieje i wiare ze i nam sie uda :)

Mircia jak sie czujecie ?

Słodziutka jak Ci dzionek mija?

Alutka, Ola, Kingus, mordoklejko, sylwia, jezyk i wszystkie nie wymienione dziewczyny Pozdrawiam WAS serdecznie i zycze duzo usmiechu i zdrowka :)

Narazie zmykam pozniej napisze co u mnie.... Prosze piscie powoli i mało bym miała jak najmniej do nadrobienia;-)

Do góry