reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

allaa zdrowiej szybciutko
selenko a jak się dzisiaj czujesz?
aga_ir trzymam kciuki za piękną fotkę U mnie będzie 16:-(;-)

reklama
Już jestem po wszystkich badaniach i doktorach.
Betka urosła z 24 do 92 czyli cudnie:-D:-D:-D
Wyniki TSH, ft3,ft4,TPO wszystkie w normie moja endo powiedziała ze nigdy takich dobrych u mnie nie widziała i nie muszę brać żadnych tabletek.
Od gina dostałam Encortolon, Duphaston mam brać cały czas i Clexane codziennie zastrzyk w brzuch ( robie od 2 dni są straszne, bo ciężka jest sobie wbić strzykawe w brzuch samej).
Czy któraś z Was przyjmowała Clexane???
Wizyta z usg 11 lutego ( matko jak duzo czasu jeszcze).

witam
melduję, że żyjemy, malutka od wczoraj słabiej kopie... ale bez paniki, może się odwróciła jakoś.
Wam wszystkim życzę dużo dużo zdrówka. Pozdrawiam serdecznie.

Guska fajnie że się odezwałaś:tak:, i cudnie że u was wszystko pięknie się układa....
Agi Clexane brała Mireczka i to chyba długo.... napewno zajrzy i udzieli ci informacji bo mogę skopać......

Agusia to czekamy na wieści.....

Agatko super wieści. Niech już tak do końca ciąży będzie.. tylko same dobre :tak:

Andzi dziękuje że napisałaś. A u nas dziś cały dzień brzydko i pada i z mężem sobie leniu****emy w łóżeczku. Muszę się przyznać że nawet pospałam :zawstydzona/y:i dopiero wstałam :sorry2:
Dziękuje

Alutka u Was dzisiaj piękne słoneczko???? Ajjjjj podziel się nim troszkę bo zaraz znów usnę :zawstydzona/y::sorry2::-D:rofl2:

Edytko dzisiaj nie ogłaszałam się z tym obiadem :-p bo zjedliśmy cześć na kolację wczoraj, cześć na śniadanie.. a jeszcze niewiele zostało na obiad :zawstydzona/y: tak uwielbiam ten obiad że mogę go na szczeście jeść 3 razy dziennie
Zatoki mówisz... nie fajnie. Ale najważniejsze by trafić z antybiotykiem i żeby wszystko zaczęlo wracać do normy. Więc nie pozostaje mi nic innego jak zdrówka życzyć.

Aga Irl czekamy na dobre wieści...

Iza dobrze że Andzi się odezwała.. widzisz może Ona naświetliła Ci po co te badania.

Aguś AJ :-D:tak:;-):-)

Diana_81 witaj. Kope czasu Cię nie było.

allaa zdrówka życze. Może jeszcze witC pozażywaj. Jest bezpieczna w ciązy a może Ci pomoże. I lecz się domowymi sposobami....

guska super że u Was wszystko ok. Cieszę się że napisałaś

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zmykam..Pewnie gdzieś wyjdziemy bo jak nie to znów usnę :sorry2:

Witam, mało piszę ale czytam na bieżąco, nie bardzo jest o czym zwykły szary dzień co do planów związanych z powiększeniem rodziny to na razie nie wiem. Więc czasem się odezwę a czasem poczytam tylko.

Już jestem po wszystkich badaniach i doktorach.
Betka urosła z 24 do 92 czyli cudnie:-D:-D:-D
Wyniki TSH, ft3,ft4,TPO wszystkie w normie moja endo powiedziała ze nigdy takich dobrych u mnie nie widziała i nie muszę brać żadnych tabletek.
Od gina dostałam Encortolon, Duphaston mam brać cały czas i Clexane codziennie zastrzyk w brzuch ( robie od 2 dni są straszne, bo ciężka jest sobie wbić strzykawe w brzuch samej).
Czy któraś z Was przyjmowała Clexane???
Wizyta z usg 11 lutego ( matko jak duzo czasu jeszcze).
Agi po pierwsz gratuluję II kreseczek i pięknej betki!!!! Ja brałam Clexane ponad 100 dni, więc wiem co przeżywasz, ale do tego można się przyzwyczaić( no ja się tak przyzwyczaiłam, ze jak mi odstawili zastrzyki, to se zachorowałam na cukrzycę ciążową i zamiast w brzuch kłuję się w palce i to 4 razy dziennie:-D) A powiedz mi jaką bierzesz dawkę?? Bo ja brałam 40 i powiem Ci że trochę za długo, no i radziłabym Ci w razie jakichś plamień czy krwawień( bo mogą się zdażyć) poproś lekarza, żeby dał Ci skierowanie na badanie krzepliwości krwi, u mnie się pogorszyła do tego stopnia, że leżałam w szpitalu, ale po odstawieniu zastrzyków wszystko wróciło do normy. Kochanie, teraz napewno Ci się uda, lekowo jesteś ustawiona super, więc nic, tylko chodować fasolkę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry