reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

przeszlam dzis do normalnej kliniki ale dzieki wspanialej poloznej kolejne usg w normalnej klinice mam za 2 tygodnie 11 lutego:):):)
alez sie ciesze.....malenstwo spalo sobie z raczkami do gory,....sliczne normalnie

reklama
Aga ir masz pięknego maluszka zdjęcie super gratulacje, aj ak pięknie dzieciątko ustawiło się do zdjęcia. Cudo! Pozdrawiam i wszystkie choróbska niech trzymają się od was z daleka. A ja dzisiaj wróciłam do pracy a dziecię zostało z tatusiem jak w końcu wróciłam do domu to zobaczyłam świetny widok: tatusia próbującego karmić łyżeczką, moją Julkę ufafraną jak nieboskie stworzenie a pod całą mazią ze słoiczka jej przepiękną bluzeczkę w tulipanki, z której aktualnie próbuję wywabić plamy. Pozdrawiam. Agi28 jeszcze raz gratuluję.
Strachu to ja się rzeczywiście wczoraj najadłam ale u nas ok to najważniejsze.

Agusia nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę...... przy moich ostatnich ciążach właśnie w tym okresie oglądałam najsmutniejsze usg więc twoje jest cudownym lekarstwem na zapłakane oczy:tak:...... już chyba najtrudniejszy czas za wami.... piękny bobasek:-D

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ciekawe czy syneczek??????

reklama
Dziekuję Wam za gratulacje kochane jesteście:tak::tak::tak:

Mirka ja dostaję 20 Clexane. Powiedz czy jest jakiś ukryty sposób na to żeby tak nie bolał ten zastrzyk???

Do góry