reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,Aga irl,bardzo się cieszę:-D
Reszty jeszcze nie doczytałam.
Ja jutro przenoszę się z leżeniem do rodziców,tak będzie ponoć łatwiej.Także może mnie nie być jakiś czas,nie wiem czy uda się necik podłączyć.
Będę z Wami myślami:tak:
Ale jeszcze tu wpadnę.Na razie.

reklama
kochane strasznie mi necik wolno leci wiec nie nadrobie wszystkiego bo bym musiala cala noc strony przekladac
Agi a co sie takiego stalo ze gratki dostajesz???????????????

widze że same dobre wieści :) ciesze się bardzo że wam się uklada i wszystko jest na dobrej drodze :) aga irl super dzidzia, agi trzymam kciuki i modle sie zeby bylo wszystko ok zeby tobie tez tak dzidzia rosla pieknie :)
u mnie jedna smutna wiadomosc, nie byłam kastrowac koszatnika grubasa, oddałam go do sklepu :-( teraz mi smutno ale naczytałam się tyle informacji ze takie zabiegi u koszy są bardzo ryzykowne bo sa malutkie wiec stwierdziłam że chyba lepiej będzie jak nie będe go skazywac na ból a może nawet na śmierc :-(. jak sie urodzą malutkie to sobie zostawie jedna samiczke no chyba ze beda same samce- wtedy znowu będę w kropce bo koszatniczki to stadne stworki wiec musza miec kolege/koleżanke bo z kim by miały cwierkac... oj te moje smęcenie, a tak błache problemy, sama sobie to na glowe zwaliłam bo ja zawsze mialam zwierzaczka to tulenia takiego ktory poslucha jak marudze a nie bedzie sam na mnie narzekac tylko zamruczy i przytuli sie.... uciekam do knig znowu a tak mi sie nie chce... miłego wieczorku papa

ojejku Agi wielkie gratulacje tak sie ciesze z owych fasolek
i z tych co juz sa i pieknie rosna
bo to naprawde dla mnie duza nadzieja ze i ja w koncu bede sie cieszyla z fasolki

a z M wczoraj mniej wiecej ustalilam ze jeszcze w tym roku chce miec 2 kreski :)
wczoraj mni tak wkurzyl ze byl prawie rozwod jeszcze przed slubem
oczywiscie nie zalatwil kamerzysty i fotografa na slub bo powiedzial ze jeszcze jest czas a ja mu mowilam jeszcze w sierpniu w tamtym rokku a teraz sie okazuje ze nasz kamerzysta ma juz zamowiony termin wiec ja mu powiedzialan ze nie obchodzi mnie jakto

ze nie obchodzi mnie to jak to zalatwi ale ze jesli nie bedzie kamerzysty na slubie to i mnie nie bedzie !!!!!!!!!!!
normalnie masakra z tymi facetami !!!!!!!!

reklama
Do góry