reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agus jak dobrze słyszec ze pomlutku zdrowiejesz :-) A co do Katrin zgodze sie z Toba równiez tak jak Mircia.

Jezyk ale masz rycerzyka w domu...... :-) Piekne zdjecia :-)
No a ten brzuchhh jaki duzzzzzzzzzzzy:-) Nic tylko pozazdoscic;-)

Jaki piekny rycerz, szkoda, że nie jestem białogłową zamknięta na wieży, normalnie tylko on mógłby mnie ratować:-) Jezyk, piękny brzuszek:tak:

Aguś Aj, napewno niedługo będziesz zdrowa, a to fluidki zdrowia i dobrego humoru dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miło usłyszec ze do mnie podobna bo zawsze wszyscy mówili,ze do ojca....teraz podrosła i wkońcu do mnie sie "upodobniła".....a wiecie zeby było smieszniej to kiedys wstawiłam fotki na takiej stronce gdzie inni decydowali do kogo dziecko jest podobne....(wstawiłam fotkę obecnego M)....i wiecej punktów uzbierał niz ja...ale miałam ubaw...bo to przeciez nie jego córka.....hihihi

reklama
Do góry