reklama
kinguś
Nie poddam się
Also przytulam Cię mocno, trzymaj się skarbie, bądź dzielna. Trzeba wierzyć i modlić się o zdrowie.
Wyczytałam, że w dniu @ progesteron w ciąży powinien być około 60 tylko ja byłam ciekawa jak szybko po zapłodnieniu rośnie
Agnieszka_AJ ale już duża córcia :-)
Dzięki;-)Hmm wydaje mi się że jakieś jego większe stężenie??? Dumam.. ale najprościej i najłatwiej zapytać panie w analityce bo One zanją się na tym lepiej czasem jak ginek
Wyczytałam, że w dniu @ progesteron w ciąży powinien być około 60 tylko ja byłam ciekawa jak szybko po zapłodnieniu rośnie
Prześliczna :-):-):-):-):-):-):-)Mala Maja w 18 tyg:-)
Odezwij się koniecznieWitajcie.
Na razie nie odpisuję bo mam nerwy na postronku,idę do gina za 2 godziny i boję się.
GRATULUJĘwitam. tak jak radzilyscie najpierw zmienilam lekarza i od razu potwierdzil ciaze tyle ze dosc wczesna i zbyt wiele nie widac ale cos jest:-)
Jaki rycerz ;-);-), brzusio wspaniałyTo pochwalę się moim przebierańcem:-)
Agnieszka_AJ ale już duża córcia :-)
Wszystkim Wam kochane zycze spokojnej nocy, kolorowych snów. Tym ktorzy sa chorzy zycze duzo zdrówka, tym którzy sa zdrowi zycze by sie nie pochorowali. Tym którzy sie smutaja zycze usmiechu , a tym ktorzy sie usmiechaja by usmiech im nie znikał ..... i tak mogłabym bez konca .....
POPROSTU POWIEM dobranoc i zmykam do meza bo sie dosc rozchorował:-(
POPROSTU POWIEM dobranoc i zmykam do meza bo sie dosc rozchorował:-(
magdalenka38
Fanka BB :)
Słodziutka - ja nie wchodzę na lutówki, dobiłabym się
Ktoś pytał o progesteron - w ciąży się zwiększa, jak robiłam badanie poziomu progesteronu to były też podane warianty dla ciąży.
Agnieszka AJ - mała super, też mi się wydaje, że do mamy podobna
Jezyk - super synek i brzuszek:-)
Przede mną sprzątanie:-( bo jutro koleżanki z pracy przychodzą:-)
Zakończyłam wizyty u dentysty-sadysty:-) Portfel lżejszy ale zębole bez dziur:-)
Sama się zastanawiam, nad testowaniem i co z duphastonem w związku z tym. Moja obecna teoria to 25dc biorę ostatnią pigułę a 26dc robię betę ś wyjdziemoże co - zobaczymy. Aaaa nie pochwaliłam się, wczoraj robiłam test owu i wyszedł negatywny:-) Więc mam nadzieję, że te poprzednie dodatnie nie kłamały.
Ktoś pytał o progesteron - w ciąży się zwiększa, jak robiłam badanie poziomu progesteronu to były też podane warianty dla ciąży.
Agnieszka AJ - mała super, też mi się wydaje, że do mamy podobna
Jezyk - super synek i brzuszek:-)
Przede mną sprzątanie:-( bo jutro koleżanki z pracy przychodzą:-)
Zakończyłam wizyty u dentysty-sadysty:-) Portfel lżejszy ale zębole bez dziur:-)
Sama się zastanawiam, nad testowaniem i co z duphastonem w związku z tym. Moja obecna teoria to 25dc biorę ostatnią pigułę a 26dc robię betę ś wyjdziemoże co - zobaczymy. Aaaa nie pochwaliłam się, wczoraj robiłam test owu i wyszedł negatywny:-) Więc mam nadzieję, że te poprzednie dodatnie nie kłamały.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Jezyk...hihi dobre sobie ale niezły pomysl z tymi naszymi pociechami...moja Gosia jest drobniutka to nie byłoby widac róznicy wieku....
Magdalenko....no to teraz mozesz sie usmiechac szeroko.....miłego sprzątanka...
Carri....zycze duzo zdrówka i aby M zbytnio nie marudził....
Alutka..miło,ze napisałas...brakuje tu Ciebie....
Magdalenko....no to teraz mozesz sie usmiechac szeroko.....miłego sprzątanka...
Carri....zycze duzo zdrówka i aby M zbytnio nie marudził....
Alutka..miło,ze napisałas...brakuje tu Ciebie....
magdalenka38
Agnieszka AJ - dużo zdrówka życzę:-)
Nienawidzę sprzątać - uwielbiam jak jest posprzątane;-)
Nienawidzę sprzątać - uwielbiam jak jest posprzątane;-)
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dzięki....ja lubie sprzątac ale jeszcze bardziej lubie jak juz jest czusciutko.....hihi
Jestem,czekałam u gina 2 godziny ale chyba było warto.Pierwszy raz lekarz mi powiedział że czasem dochodzi do poronienia pierwszej ciąży żeby unormować pewne sprawy w organizmie,u mnie unormowało macicę która przed ciążą była mniejsza niż być powinna a teraz jest idealna,kazał zrobić tylko prolaktynę,to mu wystarczy żeby ułożyc tok leczenia bo te plamienia to zaburzenia hormonalne,w zależności jak wyjdzie przepisze bromergon albo coś tam innego.Dlaczego poprzedni gin tak do tego nie podszedł,tylko mnie zbywał że wszystko dobrze,że tak się zdarza.Powiedział,że poradzi sobie z tymi zaburzeniami i na pewno bedę się jeszcze cieszyć dzieciątkiem.Czemu ja od razu do niego nie poszłam:-(
Dziewczyny miłego wieczorku i nocki.
Aha! robiła któraś z was prolaktynę? ile to kosztuje?
Dziewczyny miłego wieczorku i nocki.
Aha! robiła któraś z was prolaktynę? ile to kosztuje?
reklama
allaa
Also jest mi strasznie przykro, pomodlę się za Twoją Mamę. Bądź silna dla siostry, Mamy i malenstwa.