reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Minuty decydują o naszym szczęściu i życiu. Jechaliśmy sobie dzisiaj spokojnie całą naszą rodzinką: ja, mąż córcia i pies a jakiś palant nie zauważył znaku ustąp i rąbnął w nas, zdążyłam tylko krzyknąć do męża uważaj a on dał po hamulcach i brakowało minuty a nie tylko byśmy mieli przód skasowany ale jeszcze nie daj boże nam by coś się stało. Na szczęście wszyscy wyszli z tego bez szwanku a szczególnie moje dzieciątko, które spało sobie smacznie w foteliku. Jeszcze facet się na początku stawiał że to nasza wina a później przepraszał że nie wie co w niego wstąpiło. Nie wiem czy dzisiaj zasnę po tym wszystkim. Przepraszam nie przeczytałam nowych wieści mam nadzieję że u wszystkich ok a nawet lepiej. Trzymajcie się i pozdrawiam po prostu musiałam to opowiedzieć.

Karola u nas prolaktyna 20 - 23zł
progesteron tak samo i Fsh w zależności od przychodni od 17 - 20zł

iławianka współczuję niezły zastrzyk adrenaliny nie ma co tak to jest idioci jeżdżą po ulicach człowiek jedzie ostrożnie , uważa a tu jakiś kretyn w niego wiedzie wrrrr ale najważniejsze ze nic sie nie stało

pozdrawiam Was dziewczynki u mnie po chińsku czyli jako tako czytaj (bez zmian) ;-) buziooolki

Witam dziewczynki

Aga Aj twoja Gosia podobna do Ciebie, sliczniutka panienka :-)

Jezyk imponujacy brzucholek !!!! i jaki król

karola, dobrzy lekarz to podstawa, to pierwszy krok do nowego maleństwa :-)

Ilawianka, po prostu ktos nad wami czuwał.....

Kinguś, nadal trzymam kciuki za II

Witam z rana dziewczynki

Chciałam się Wam pochwalić zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki tylko ta druga to taka bardzo słaba. Polecialam od razu do gina na betkę i wyszła 24. Dzisiaj zrobie też i zobaczę jak przyrasta. Proszę trzymajcie za mnie kciuki.

Słodziutka:-):-):-)

reklama
Do góry