reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Maja jest sliczną dziewczynką!!!!!!:-)
Karola, pewnie że idź, lekarz przynajmniej zobaczy skąd to plamienie.
Karola, pewnie że idź, lekarz przynajmniej zobaczy skąd to plamienie.
witam. tak jak radzilyscie najpierw zmienilam lekarza i od razu potwierdzil ciaze tyle ze dosc wczesna i zbyt wiele nie widac ale cos jest:-) przepisal mi kwas foliowy, witamine E i duphaston i kazal sie zglosic za 2 tyg. czy ktoras z was brala duphaston??czy to pomaga??
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Moniakras, gratuluję!!! Widzisz, dobry lekarz to podstawa!!! Ja też brałam duphaston jest to progesteron syntetyczny i naprawdę pomaga jeżeli ciałko żółte źle pracuje, więc bierz go, fajnie, ze masz juz potwierdzoną ciążę, a na kiedy termin????
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
No i jestem na chwilkę...
Gabi...trzymam nadal kciuki...dzielna jesteś...a nie jest tak żle ,bedzie dobrze...
Katja...witaj ponownie....córcia prześliczna..
Aga Ir...brzusio fajny....super...
Edytko...ja tez chętnie wpadłabym na obiadek...bo jakoś brak sił na prace w kuchni.....
Carri...Ty zawsze o mnie pamiętasz....
Karolka...moim zdaniem powinnas iśc napewno nie zaszkodzi.....
Miruś,Mordoklejko....juz nie wiele czasu Wam zostało....ale fajnie...
Enka...trzymam kciuki za staranka.....
Syla...odezwij sie-martwie się o Was...
Mała...a Ty znwu o Nas zapomniałaś?
Niusia...zdrówka...bedzie dobrze!
Pixelka...dobrze ze juz zdrowiejecie....a brzusio jeszcze będzie....
Also...bardzo mi przykro,mam nadzieję,ze Mama z tego wyjdzie,tulę Was...
Dilajla,Guska....dajcie znać....
Moniakras...gratuluję,co do duphastonu to podpiszę sie pod słowami Mirki...
Tak...a jesli chodzi o mnie to chyba dziś jest ciut lepiej...gorączka prawie 38 wiec juz jest dobrze....ciesze się ze moja Gosia jest juz taka samodzielna i da mamie polezec....dzięki za zyczenia zdrowia....jestescie kochane...
Anesto,Dlaczegotak,Allaa,Alicja,Alutka,Marlena,Sasetka,Sonita,Pyzunia,Beti,Ona,
Ola,Daa,Kingus,Sylwia,Wróbelek,Szafirek,Doka,Iławianka,Sowa,Agi,Kasiek...I wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam zycząc zdrówka i optymizmu....
A i jeszcze jedno moje spostrzezenie....pamiętacie jak wyszła afera z Zielono_mi.....?od tego czasu nie pojawiła się "nasza" Kartin......
Gabi...trzymam nadal kciuki...dzielna jesteś...a nie jest tak żle ,bedzie dobrze...
Katja...witaj ponownie....córcia prześliczna..
Aga Ir...brzusio fajny....super...
Edytko...ja tez chętnie wpadłabym na obiadek...bo jakoś brak sił na prace w kuchni.....
Carri...Ty zawsze o mnie pamiętasz....
Karolka...moim zdaniem powinnas iśc napewno nie zaszkodzi.....
Miruś,Mordoklejko....juz nie wiele czasu Wam zostało....ale fajnie...
Enka...trzymam kciuki za staranka.....
Syla...odezwij sie-martwie się o Was...
Mała...a Ty znwu o Nas zapomniałaś?
Niusia...zdrówka...bedzie dobrze!
Pixelka...dobrze ze juz zdrowiejecie....a brzusio jeszcze będzie....
Also...bardzo mi przykro,mam nadzieję,ze Mama z tego wyjdzie,tulę Was...
Dilajla,Guska....dajcie znać....
Moniakras...gratuluję,co do duphastonu to podpiszę sie pod słowami Mirki...
Tak...a jesli chodzi o mnie to chyba dziś jest ciut lepiej...gorączka prawie 38 wiec juz jest dobrze....ciesze się ze moja Gosia jest juz taka samodzielna i da mamie polezec....dzięki za zyczenia zdrowia....jestescie kochane...
Anesto,Dlaczegotak,Allaa,Alicja,Alutka,Marlena,Sasetka,Sonita,Pyzunia,Beti,Ona,
Ola,Daa,Kingus,Sylwia,Wróbelek,Szafirek,Doka,Iławianka,Sowa,Agi,Kasiek...I wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam zycząc zdrówka i optymizmu....
A i jeszcze jedno moje spostrzezenie....pamiętacie jak wyszła afera z Zielono_mi.....?od tego czasu nie pojawiła się "nasza" Kartin......
Ostatnia edycja:
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Aguś Aj, cieszę się, że już trochę lepiej u Ciebie, ale mam nadzieję, że niedługo będziesz już zdrowa jak rydz!!! A co do Katrin to się z Tobą zgadzam
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Mam nadzieję,że mi wkońcu to choróbsko odpusci...bo normalnie nie mogę funkcjonowac...ale juz nie narzekam....Sa osoby co mają większe zmartwienia i nie uzalają się nad soba.....
Ostatnia edycja: