reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie.
Na razie nie odpisuję bo mam nerwy na postronku,idę do gina za 2 godziny i boję się.Ale jesli jeszcze troche plamię to ma sens tam iśc?może lepiej poczekać?Przepraszam że marudzę

reklama
Piekne zdjecie.........piekna coreczka ...............piekne imie :-)
MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karola idz do lekarza , to ma sens.... czekam pozniej na wiesci od Ciebie

witam. tak jak radzilyscie najpierw zmienilam lekarza i od razu potwierdzil ciaze tyle ze dosc wczesna i zbyt wiele nie widac ale cos jest:-) przepisal mi kwas foliowy, witamine E i duphaston i kazal sie zglosic za 2 tyg. czy ktoras z was brala duphaston??czy to pomaga??

Moniakras, gratuluję!!! Widzisz, dobry lekarz to podstawa!!! Ja też brałam duphaston jest to progesteron syntetyczny i naprawdę pomaga jeżeli ciałko żółte źle pracuje, więc bierz go, fajnie, ze masz juz potwierdzoną ciążę, a na kiedy termin????

Moniakras no to moje gratuacje ze ciaza potwierdzona :-) Spokojnych 9 miesiecy zycze.... Niestety nie odpowiem Ci na pytanie , bo ja nie bralam duphastonu.....

No i jestem na chwilkę...
Gabi...trzymam nadal kciuki...dzielna jesteś...a nie jest tak żle ,bedzie dobrze...
Katja...witaj ponownie....córcia prześliczna..
Aga Ir...brzusio fajny....super...
Edytko...ja tez chętnie wpadłabym na obiadek...bo jakoś brak sił na prace w kuchni.....
Carri...Ty zawsze o mnie pamiętasz....
Karolka...moim zdaniem powinnas iśc napewno nie zaszkodzi.....
Miruś,Mordoklejko....juz nie wiele czasu Wam zostało....ale fajnie...
Enka...trzymam kciuki za staranka.....
Syla...odezwij sie-martwie się o Was...
Mała...a Ty znwu o Nas zapomniałaś?
Niusia...zdrówka...bedzie dobrze!
Pixelka...dobrze ze juz zdrowiejecie....a brzusio jeszcze będzie....
Also...bardzo mi przykro,mam nadzieję,ze Mama z tego wyjdzie,tulę Was...
Dilajla,Guska....dajcie znać....
Moniakras...gratuluję,co do duphastonu to podpiszę sie pod słowami Mirki...

Tak...a jesli chodzi o mnie to chyba dziś jest ciut lepiej...gorączka prawie 38 wiec juz jest dobrze....ciesze się ze moja Gosia jest juz taka samodzielna i da mamie polezec....dzięki za zyczenia zdrowia....jestescie kochane...

Anesto,Dlaczegotak,Allaa,Alicja,Alutka,Marlena,Sasetka,Sonita,Pyzunia,Beti,Ona,
Ola,Daa,Kingus,Sylwia,Wróbelek,Szafirek,Doka,Iławianka,Sowa,Agi,Kasiek...I wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam zycząc zdrówka i optymizmu....

A i jeszcze jedno moje spostrzezenie....pamiętacie jak wyszła afera z Zielono_mi.....?od tego czasu nie pojawiła się "nasza" Kartin......:dry:

Ostatnia edycja:
Aguś Aj, cieszę się, że już trochę lepiej u Ciebie, ale mam nadzieję, że niedługo będziesz już zdrowa jak rydz!!! A co do Katrin to się z Tobą zgadzam:tak:

reklama
Mam nadzieję,że mi wkońcu to choróbsko odpusci...bo normalnie nie mogę funkcjonowac...ale juz nie narzekam....Sa osoby co mają większe zmartwienia i nie uzalają się nad soba.....

Ostatnia edycja:
Do góry