aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
edzia ja wiem ze urodze zdrowego synka.....juz mowilam wam od poczatku ze inaczej sie czuje...bardziej spokojnie i nie martwie sie bo musi byc dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki
nie mam sily czytac ale melduje ze zyje
6kg mniej
wymiotuje po kilka razy dziennie i nie mam juz sił:-(
ale damy rade prawda?
Tylko się nie przytulaj za bardzo żeby na Ciebie nie przeszło. Zdrówka Wam życzęChciałam M wyciągnąć na spacerek a on.........39 stopni gorączki
Widzę, że same dobre wieści:-):-) Czekamy na zdjęcia z usgdzien doberek....
u mnie wszystko ok jak na razie,....mdlosci juz powoli przechodza i czasem caly dzien sie nie pojawiaja....czasem rozmowa z panem kibelkiem jest ale juz nie tak czesto....cycki bola ale juz nie tak mocna jak na poczatku....tak wiec chyba wszystko w najlepszym porzadeczku....
w srode usg wiec znow podejrze malenstwo jak sie ma
zycze wszystkim milego poczatku tygodnia
Ty nasza dzielna AgusiuWczoraj byłam na cmentarzu ,odwiedziłam wszystkich najblizszych....no i oczywiście Maleństwo takze...muszę przyznać,że byłam dzielna jak nigdy!
Ale za to mnie dopadło choróbstwo...chyba oskrzela....:-(...wszystko mnie łamie,mam gorączkę....itd...to se ponarzekałam.....
Dzięki kochana jesteś. Dajesz mi tyle nadzieji i siły. Dziękuje buziaczek dla Ciebie.Beatko... czekamy i na razie ciiiii. O następnym cyklu będziemy myśleć dopiero jak przjdzie ta wstrętna @!
Dzięki za kciukikinguś musi być dobrze. Będziemy trzymać kciuki
U mnie nastrój zmienny. Smutek, złość i spokój czasami. Więc nic się nie zmieniło. Ale cieszę się, że mogę do Was zaglądać
Trzymam kciuki za wyniki:-)Melduję się dzisiaj u endokrynologa z wynikami ze szpitala, zobaczymy co powie... I jak się ustosunkuje do ich zaleceń.
Popracowaliśmy w weekend ale cos mnie trafia, jak pomyślę, że nie mogłam zrobić monitoringu...
Ale pysznościMam dzis dobry humorek, zrobiłam juz obiad- dzis zupa meksykańska (wciagnełam już dwa talerze), a na drugie naleśniki z twarogiem. Troche jestem przerażona iloscią pochłanianych przeze mnie posiłków ale ja cały czas głodna jestem.......
Tobie również życzę miłego dnia i dużooooo słonkaDziewczynki, nie mam dzisiaj weny do pisania, mimo, ze humor nie najgorszy, ale jakoś tak nie wiem.... A więc pozdrawiam Was serdecznie i zyczę słoneczka i pogody ducha.