reklama
dilajla
Czerwcowa mama 2009
pixela a nie martw się ja do 5 tyg bym tylko jadła a potem jak zaczął się 5 tydz to jak mnie mdłości ruszyły to już na amen i apetyt i zachciewajki odeszły
Szafirek a jakie długie masz cykle
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
tu możesz sobie obliczyć;-)
Szafirek a jakie długie masz cykle
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
tu możesz sobie obliczyć;-)
Ostatnia edycja:
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Według tej stronki to wychodzi już lipiec - 4 lipiec
Witam dziewczyny:-)
Szafirek ogromne gratulacje,ja wiedziałam że tak będzie:-)
Sabina 79 witam cię serdecznie i przytulam,BB mi bardzo pomogło i tobie też pomoże
Niusi@,Selena,AgaAj ja czuję to samo co wy ale cóż i na nas przyjdzie pora
Pixella niech ci czas szybko przeleci do USG,trzymam kciuki mocno.
Dlaczegotak śliczny chłopczyk i już główkę podnosi:-):-):-)
Kasiek ty wiesz co....listopad musi byc conasjmniej tak fasolkowy jak pażdziernik
Słodziutka a jak u ciebie dziśiaj z humorkiem?lepiej?a jak czuje się mama?
Agi28,Ptysia,Ona i pozostałe dziewczyny pozdrawiam a ciężaróweczki proszę o fluidki,nałapię ich i w listopadzie się uda
Syla przykroże @ przyszła zbieraj siły na listopad,na pewno się uda
Szafirek ogromne gratulacje,ja wiedziałam że tak będzie:-)
Sabina 79 witam cię serdecznie i przytulam,BB mi bardzo pomogło i tobie też pomoże
Niusi@,Selena,AgaAj ja czuję to samo co wy ale cóż i na nas przyjdzie pora
Pixella niech ci czas szybko przeleci do USG,trzymam kciuki mocno.
Dlaczegotak śliczny chłopczyk i już główkę podnosi:-):-):-)
Kasiek ty wiesz co....listopad musi byc conasjmniej tak fasolkowy jak pażdziernik
Słodziutka a jak u ciebie dziśiaj z humorkiem?lepiej?a jak czuje się mama?
Agi28,Ptysia,Ona i pozostałe dziewczyny pozdrawiam a ciężaróweczki proszę o fluidki,nałapię ich i w listopadzie się uda
Syla przykroże @ przyszła zbieraj siły na listopad,na pewno się uda
Według tej stronki to wychodzi już lipiec - 4 lipiec
Szafirek wtedy fasolka byłaby urodzona w tym samym dniu co ja:-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
pozdrawiam....
kinguś
Nie poddam się
Gratulujęwitam dziewczynki jeszcze ciemną nocą ale jakoś spać nie mogę, bo dziś dzień testu... i zrobiłam wyszły II tyle że ta druga słaba
Kingusia,, a ty jak masz się kochana...???
Dziewczynki jesteście kochane że o mniepamiętacie ;-)kingus gdzie jesteś, czyżbyś chorowała?
Dziś mnie M nie dopuścił do komputera bo musiał popracować ale teraz udało mi się wejść.
Jakieś przeziębienie mnie dopadło i raz jest lepiej raz gorzej ale mam siłe żeby siedzieć przed komputerem ;-)
Buziaczki dla wszytskich
Syla przytulam mocno
Gratulację dla Szafirka:-):-):-):-):-)
Możecie mi odpowiedzieć jak długo po tym łyżeczkowaniu są te upławy. Bo wydawało mi się ,że juz się robią coraz ciemniejsze a dziś tak jakby znowu były bardziej czerwone. Choć się nie nasiliły. Zabieg miałam wieczorem 21. to chyba nie długo powinno przejść.
Najgorsze są wieczory nie mogę spać .Wponiedziałek mamy rocznice ślubu. Miał dostać zdjęcie z usg to miał być prezent . Kompletnie nie wiem co mam mu dać co powiedzieć. Dziś powiedział że najważniejsze żebym wróciła do zdrowia.
Możecie mi odpowiedzieć jak długo po tym łyżeczkowaniu są te upławy. Bo wydawało mi się ,że juz się robią coraz ciemniejsze a dziś tak jakby znowu były bardziej czerwone. Choć się nie nasiliły. Zabieg miałam wieczorem 21. to chyba nie długo powinno przejść.
Najgorsze są wieczory nie mogę spać .Wponiedziałek mamy rocznice ślubu. Miał dostać zdjęcie z usg to miał być prezent . Kompletnie nie wiem co mam mu dać co powiedzieć. Dziś powiedział że najważniejsze żebym wróciła do zdrowia.
Alicja1985
Fanka BB :)
SZAFIREK GRATULACJE
POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI BUZIAKI
POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI BUZIAKI
reklama
Szafirek gratuluję i też tak chcę!!
Pozdrawiam resztę koleżanek. Piękny dziś dzień był na Dolnym śląsku, piękny , ciepły i słoneczny, jak na koniec października.
Jakoś jestem dziwnie spokojna, jakieś endorfiny Mnie dopadły czy co? Juz dawno nie było mi tak błogo. Chcę aby juz tak zostało, cokolwiek to nie spowodowało.
Pozdrawiam resztę koleżanek. Piękny dziś dzień był na Dolnym śląsku, piękny , ciepły i słoneczny, jak na koniec października.
Jakoś jestem dziwnie spokojna, jakieś endorfiny Mnie dopadły czy co? Juz dawno nie było mi tak błogo. Chcę aby juz tak zostało, cokolwiek to nie spowodowało.