reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
nigdy wiecej nie pojde do poradni K:crazy:
lekarz - znudzony życiem:no::wściekła/y::szok:
pielegniarki szkoda gadać...........
pozdrawiam .........wszystkie:-p
Szafirek :-):-):-D:-D:tak::tak:......... gratulacje

reklama
Witam dziewczyny:-)

Szafirek ogromne gratulacje,ja wiedziałam że tak będzie:-)

Sabina 79 witam cię serdecznie i przytulam,BB mi bardzo pomogło i tobie też pomoże:tak:

Niusi@,Selena,AgaAj ja czuję to samo co wy ale cóż i na nas przyjdzie pora:tak:

Pixella niech ci czas szybko przeleci do USG,trzymam kciuki mocno.:tak::tak::tak:

Dlaczegotak śliczny chłopczyk i już główkę podnosi:-):-):-)

Kasiek ty wiesz co....listopad musi byc conasjmniej tak fasolkowy jak pażdziernik:-D:-D:-D

Słodziutka a jak u ciebie dziśiaj z humorkiem?lepiej?a jak czuje się mama?

Agi28,Ptysia,Ona i pozostałe dziewczyny pozdrawiam a ciężaróweczki proszę o fluidki,nałapię ich i w listopadzie się uda:-D:-D:-D

Syla przykroże @ przyszła zbieraj siły na listopad,na pewno się uda:tak::tak::tak:

witam dziewczynki jeszcze ciemną nocą ale jakoś spać nie mogę, bo dziś dzień testu... i zrobiłam wyszły II tyle że ta druga słaba
Gratuluję :-D:-D:-D:-D

Kingusia,, a ty jak masz się kochana...???

kingus gdzie jesteś, czyżbyś chorowała?
Dziewczynki jesteście kochane że o mniepamiętacie ;-)
Dziś mnie M nie dopuścił do komputera bo musiał popracować ale teraz udało mi się wejść.
Jakieś przeziębienie mnie dopadło i raz jest lepiej raz gorzej ale mam siłe żeby siedzieć przed komputerem ;-)
Buziaczki dla wszytskich :-D

Syla przytulam mocno

Gratulację dla Szafirka:-):-):-):-):-)
Możecie mi odpowiedzieć jak długo po tym łyżeczkowaniu są te upławy. Bo wydawało mi się ,że juz się robią coraz ciemniejsze a dziś tak jakby znowu były bardziej czerwone. Choć się nie nasiliły. Zabieg miałam wieczorem 21. to chyba nie długo powinno przejść.
Najgorsze są wieczory nie mogę spać .Wponiedziałek mamy rocznice ślubu. Miał dostać zdjęcie z usg to miał być prezent . Kompletnie nie wiem co mam mu dać co powiedzieć. Dziś powiedział że najważniejsze żebym wróciła do zdrowia.

reklama
Szafirek gratuluję i też tak chcę!!
Pozdrawiam resztę koleżanek. Piękny dziś dzień był na Dolnym śląsku, piękny , ciepły i słoneczny, jak na koniec października.

Jakoś jestem dziwnie spokojna, jakieś endorfiny Mnie dopadły czy co? Juz dawno nie było mi tak błogo. Chcę aby juz tak zostało, cokolwiek to nie spowodowało.

Do góry