reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a moze jakies wolne od pracy hm,napewno dobrze by Ci zorbilo.Moj gin powiedzial ,ze stres to wróg dla ciazy,no niestety eh

oj ja miałam strszne cisnienie wszystkie kolezanki wokól w ciazy jak poroniłam to za 2 miesiace moja przyjaciółka zaszła ryczałam jak bóbr nie potrafiłam sie cieszyc jej szczesciem ale dobrze ze ona to rozumiała a teraz juz mi jest wszystko jedno co ma być to będzie

miałam uciekac hehe teraz to juz zmykam i robie wyloguj sie ...
Niusia ja rano odpalam kompa i czekam na wynik testu!!!

dobrej nocki

jakby co to moje gg 5154938,ja dosc dlugo siedze,nie moge spac po nocach ,biore tabsy na sen i nic.Poza tym zamiast sie uczyc to poprawki wrr to przekopuje net o poronieniach ah

no ja mam urlop od 11 do 21 wrzesnia bede kończyc moja magisterke moze w końcu po 2 latach udami sie zakonczyc ten etap bo ostatnio nie bylo ani sił ani weny jeszcze 20 jedziemy na wesele przyda sie taka odskocznia

dobranoc marlenka uściskaj psiutke ode mnie moja juz sobie chrapie :-) obawiam sie ze ten test to ja juz w nocy zrobie jak wstane na siusiu hahaha

pewnie,ze sie przyda i to koniecznie.Ja musze sie brac za nauke a nie chce mi sie jak nie wiem.Czekam na 2 @,ciekawe czy przyjdzie o czasie czy jak to bedzie wygladac hmm. Te wakacje byly dla mnie koszmarne wiec ciesze sie,ze juz koniec i nie przyjmuje juz zly rzeczy NIE!! teraz czekam na odwrot losu czyli na Szczescie:angry:

reklama
Do góry