reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
chce bardzo a zarazem sie boje.Boje sie ,ze wzyscy co mi mowia zeby poczekac sporo czasu bede miec racje i powiedza "a nie mowilam",eh teraz to sie wszystkiego boje.Moj gin tez mnie olal jak to pisalam na moim watku,nie wiem od czego zaczac.Dal mi tylko na tokso i rozyczke badania.Boje sie jakos ze to sie powtorzy wsystko,mam jakies zle przeczucia chcociaz sercem bardzo chce zaczac starania.Czy gin przy normlanym badaniu moze okreslic grubosc endometrium a jak nie to w jaki sposob sie to okresla.Gnebi mnie to ze w ciazy 6/7 tydzien bylo tylko 9 mm.eh ale smece,ale mam nadzieje ze mi to przejdzie:rofl2:

Witam! jestem padnięta,obchodziliśmy dzisiaj 50rocznicę ślubu teściów a ja jakoś nieciekawie się czuję i jakoś mnie od wczoraj mdli jak coś zjem,czy tak może się objawiac owu bo temp nie mam.
Było mi trochę smutno bo na ich rocznicę miałąm już miec duży brzuszek a oni nadzieję na wnuka bo pomimo tylu lat nie mają jeszcze wnuków(mój M jest jedynakiem).

Aga nie smutaj się może za miesiąc się uda.

Wszystkich mocno przytulam:-):-):-):-):-)

niusi to zalezy jak dlugie masz cykle.Ja od samego poczatku ciazy mialam sporo bialego sluzu,ciagle uczucie "mokra" no i kregoslup na dole bolal non stop ,wiec mam nadzieje ze u Ciebie dzieciatko sie zapwoiedzialo:)

marlena tak bardzo chce a straszne sie boje boli mie brzuszek i boje sie ze to moze na @ ale to chyba od tego wstretnego kregosłupa powiedzialam soebie ze jak zajde w ciaze to odrazu ide na L4 i moga mi skoczyc nie bede sie szarpac za duzo nerwow mnie kosztuje praca wtej głupiej firmie
prosze was trzymajcie kciuki tak strsznie sie boje

mam gesty biały sluz normaln mokro hahah az cikenie kochane jestescie nie wiem co bym bez was zrobila

DZIĘKUJĘ , ŻE JESTEŚCIE :-)

ona jezeli chodzi o endometrium to nie mam pojecia jakie powinno byc ...niestety tak to juz jest ze badania trza robic na własna reke ja dopiero po drugim niepowodzeniu pomyslałam o tym strasznie tego załuje Jedyne badania bezpłatne na jakie skierowała mnie gin po drugim!!!! po....to genetyczne i imunologiczne

reklama
nie boj sie,bez nerwow to dzidzi szkodzi.Moze moja rada jest malo satyfsakcjonujaca ale nie nastawiaj sie bardzo,na spokojnie zrob tescik i juz.:szok: co ja gadam,wiem ze to trudne ,ale chyba to jest najzdorwsze podejscie do tego,niestety objawy wczesnej ciazy sa bardo podobne do tej wstretnej @ , bynajmniej u mnie eh

Do góry