reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja ja też juz nie mogłam doczekać się słoneczka... ostatnio nawet juz sobie pomyslałam że przecież niedługo przyjdzie jesień a ja nawet nie zdążyłam wygrzać kości.... uwielbiam lato:-):-):-)

reklama
nie .............lekarze stawiaja na przypadek,,,,,,statystyki,,,,,hmmmmmmmm, moja gin nie kazała mi robić zadych badań ,,,,,tylko trochę odpocząć przez wakacje i dojść psychicznie ,,,,( tez miałam zabieg) w szpitalu dwóch innych lekarzy to samo mi powiedzieli....................ja ufam mojej gin,,,,,zawsze do niej chodziłam i jestem zadowolona,zresztą moja koleżanka tez poroniła i chodziła do niej ( tez nie kazała robić jej badań i jest już po poronieniu 2 raz w ciąży przy koncówce), tak to u mnie wygląda

Kasiek ja tez mialam jakies glupie przeczucie ze jest z moja fasolka nie tak ale kolezanki mowily Alicja daj spokoj wszystko jest ok no ale nie bylo ku.rwa:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
ale juz przestalam sie obwiniac. moj gin powiedzial mi to samo co Tobie poronienie losowe:confused::confused::confused::confused:. a teraz juz czytam wszystko czego wolno czego nie wolno
zapisalam sobie ze stooooo pytan do ginki do ktorej ide 4 pewnie mnie wygoni po 5 minutach :-):-):-):-)ale co tam od tego jest zeby mi wszytsko powiedziec:nerd::nerd::nerd::nerd:

idem jeszcze posprzatac szafe bo jest tam duzo rzeczy w ktorych nie chodze i musze wywiezc do domu bo jak sie przeprowadzimy do drugiego pokoju to nie bede miala takiego luksusu jak tutaj 4 szaf tylko 2://///a przeciez sa rzeczy jeszcze M:))))

Dziekuję za miłe przyjęcie. Mam pytanie odnośnie stanu waszego zdrowia fizycznego po zabiegu. Zabieg miałam we wtorek, dzisiaj mamy czwartek, plamienia skończyły mi się wczoraj. Za to mam żóławe upławy. Czy to normalne? Boli mnie troche brzuch. W szpitalu, gdzie miałam zabieg lekarze byli beznadziejni i nikt mi po zabiegu nic nie powiedział. Musiałam się dopytywac pielęgniarki co mam teraz robić. Na kaecie ze szpitala dostałam tylko informację, aby zgłosić się do lekarza za 2 tyg. z wynikiem banań patologicznych.

Witamkochaniutkie ja juz posprzatałam całe moje 30m2 ahha pranko sie robi czas sie wykąpac i na 13 do pracy :-)

IzaL - witam Cie serdecznie strasznie mi przykro, że nas tu przybywa tulę Cie mocno i mam nadzieję, że z nami postarasz się uspokoić swoje myśli
pytałaś o samopoczucie fizyczne hmm to chyba indywidualna sprawa widze , że piszesz , że przestałaś plamic ja niestey plamiłam cały miesiąc na pewno kest sie osłabionym ale organizm musi dojśc do siebie
Zawsze trzeba mieć nadzieję bo chyba tylko ona trzyma nas przy życiu . . .

Alicja - fajnie ze mogłaś wziąć sobie wolne ja niestety nie miałam takiej przyjemnośći :-) a brzuszek nie boli????

Mireczko jak tam samopoczucie dzisiaj?

pixela - 3 mam kciuki i bądż dzielna jesteśmy z Toba !!!!

reszte dziewczynek witam cieplutko i przesyłam pozytywne wibracje :-):-):-)

witajcie!

u mnie dzis zmeczenie osiągneło stan max! wczroaj byłan na nogach od 5 do 22! dzis padam...

postaram sie wpasc pozniej...tymcczasem uciekam

witam laseczki:-)

iza- bardzo mi przykro ze straciłas fasolke :-(Tak jak juz pisały wspaniałe dziewczyny pisz do Nas jak tylko masz ochote bo to naprawde pomaga.Tule CIe mocno;-)

pixella- jestesmy z toba:tak:

Jak mnie dzisiaj wymeczyły w zabiegowym masakra wbijała mi sie 5 razy w zyłe powiedziała ze ja mam jakies zapadniete zyły wkoncu pobrała krewke z dłoni :wściekła/y:

miłego słonecznego czwartku zycze:-)

pixela trzymaj sie!!
Iza- witaj, przykro mi bardzo
jesli chodzi o lamienia t o ja tez kilka dni, a potem tylko własnie takie reszti zółtawo czerwone.tzw.odchody...moze byc tak ze jesli bedziesz wiecej sie ruszac to znowu zaczniesz mocniej plamic, ale nie koniecznie, na okres nastaw sie na 4 nawet do 8 tyg.po zabiegu!! niestety tyele trzeba poczekac, ja dostałam dokładnie po 5! ale są dziewczyny które po 8 tyg.
trzymaj sie dzielnie...i zaglądaj do nas...to dojdziesz do siebie...zapraszam na wątek badania po poronieniu!!!
nawet jesli lekarz stwierdzi ze po 1 poroniniu nie masz nic robic, to nie czekaj tylko te podstawowe zrób na własną reke
tarczyca, toxo, cytomegalia, chlamydia
z resztą wyczytasz na wątku!!

reklama
Do góry