reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

IzaL witaj w tych smutnych okolicznościach wśród nas... wszystkie jesteśmy tu aby sie pocieszać , wspierać i doradzać w sprawach ważnych lub nie....

reklama
Tak wogóle to dobranoc kobietki....
Słodziutka nie szalej za bardzo.... pejcz?.... bajer...

Poza tym to kto wie gdzie można kupić Ziele Ruty, oblazłam apteki i tylko baby patrzyły na mnie zdziwione....

IzaL, bardzo mi przykro. Przytulam mocno.

Witam pozostałe dziewczynki. Ja dzisiaj nie dam rady nadrobić tego co naprodukowałyście. Siedziałam w pracy do 21:00, ale od jutra mam urlop!!! Jutro w ciągu dnia się pewnie poodzywam. Buziaki, a teraz idę spać.

Hej moje słodkie panie!!

Izal - przykro mi... byłaś na lutówkach...już wcześniej wiedzialam co się stało własnie to tam wyczytałam :-( tulę Cię mocno i bądź dzielna!!!Razem przetrwamy!

Alutka - w zielarskim spytaj... tam na 100% mają...

Zmykam do pracy

Buziale

IzaL- strasznie mi przykro, że i Ciebie to spotkało :-( Trzymaj się dzielnie.

ja na łyżeczkowanie idę dzisiaj, jestem dobrej myśli i od jutra zacznę wracać do normalności...ja dowiedziałam się, że jest coś nie tak tydzień temu ale kazali mi czekać bo może jeszcze będzie dobrze... cóż takie przekorne to nasze życie, ale wierzę, że to co z trudem do nas przychodzi jest bardziej doceniane i kochane.

Iza bardzo mi przykro tutaj wszystkie to przechodzilymysmy wiec wiemy co czujesz:((
zagladaj do nas jak najczesciej starramy sie wpierac nawzajem i musze przyznac ze na przyklad mi BB bardzo pomaga i sie uzalenilam od tych babeczek:)))

a ja dzisiaj wzielam urlop na zadanie leje sie ze mnie jak z zarznietej swini :////

reklama
no i słodziutka i jak bylo ....

Załączniki

• bicz.gif
    bicz.gif
    17,4 KB · Wyświetleń: 51
Do góry