reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie dziewczynki:-)

IzaL, strasznie mi przykro, wiemy jak cierpisz ale pamiętaj tutaj zawsze znajdziesz wsparcie, wiem, bo sama je otrzymałam.... Kochanie, mam nadzieje, ze niedługo wszystko sie u Ciebie ułoży i w Twoim brzusiu zamieszka mała fasolka, ale pamietaj, to Ty musisz być na to gotowa, nie kto inny.

Pixella. kochanie, myślami jestem z Tobą...Będzie dobrze, jeszce trochę odpoczynku i do dzieła......

A ja dzisiaj wybieram się na cmentarz, bo moja mama chrzestna miałaby dzisiaj imieniny, ale niestety zmarła w zeszłym roku w październiku, strasznie cierpiała, miała raka, i wiecie strasznie mi jej brakuje, ale wiem, ze tam gdzie teraz jest , jest jej lepiej, nie cierpi, a cierpiała aż 4 lata.

witaj mireczka:))

ja ze swoja mama chrzestna tez mam bardzo dobry kontakt nie wiem co bym zrobila jak by jej zabraklo

ja wlasnie umylam naczynie i zabieram sie troche za porzadki M dzidziaj bedzie o 16ale caly przyszly tydzien ma na popoludnia
:baffled::angry::angry::angry::angry::angry:

a u mnie normalnie nowosc pogodowa znowu pada :///

słodkie co nie:))))

Załączniki

• dzieciaki.jpg
    dzieciaki.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 16
  • dzidzius kroliczek.jpg
    dzidzius kroliczek.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 14
zapomnialam napisac ze moj M za to ze musialam tyle wczoraj na niiego czekac kupil mi slicznego storczyka w doniczce bo nie mamy zadnych kwiatkow w domu(czyt. w akademiku):-):-):-):-):-):-):cool2::cool2::cool2:kochany jest strasznie:-):-):-):-):-)

Witam w miły słoneczny dzionek....

Pixella- jesteśmy z Tobą... wiem co czujesz i pozostaje mi tylko przytulać cię w myślach i serduszku...
Alicja ta animacja z pejczem rewelacja!!!!!

Buziaczki dla wszystkich dzielnych kobiet
Idę zaraz znowu szukać tego zielska.... na szczęście zrobiłam test i tylko jedna kreseczka... na dwie jeszcze za wcześnie... chociaż mój M był zawiedziony....

reklama
:-D:-D:-D:-D
a ja juz prawie wszystko posprzatalam :-D:-D:-D
rozmrazam miesko na jakis przyszny obiadek dla M:-p:-p:-p

ALUTKA WITAJ W TEN JAKZE PIEKNY DESZCZOWY DZIEN
dlaczego tylko u mnie jest brzydko:confused::confused::confused::confused::confused:

Do góry