reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczyny czy możłiwe jest ze po poronieniu zminiła sie długosć
nasilenie okresu przed miałam moze nie super regularny okres w granicach 4 -5 dni teraz to
sa 2 max 3 dni

hej dziewczyny czy możłiwe jest ze po poronieniu zminiła sie długosć
nasilenie okresu przed miałam moze nie super regularny okres w granicach 4 -5 dni teraz to
sa 2 max 3 dni
Tak. Ja tak miałam. I zmieniła się długość cyklu. U mnie się skróciło. Dopiero 4-ty cykl był bardziej typowy i szczęśliwy dla mnie ❤️

Po 6 dniach plamienia przyszła @. Faktycznie jest bardziej obfita niż kiedykolwiek w moim życiu. Mam nadzieje że za chwile będziemy mogli zacząć starania i będą one tak szybkie jak ostatnio. Byle w końcu z szczęśliwym zakończeniem.

A Wam dziewczyny gratuluje i za każda trzymam kciuki żebyście były szczęśliwymi mamusiami zdrowych bobasów ❤️

hej orientujecie sie może czy te wyniki są ok immunofenotyp zrobilam po poronieniu
czy cos gdzies mi brakuje
1668442038504.png

reklama
@Hania2010 Komórki NK masz ok.
No i może ktoś wyprostuje podwyższony poziom CD3+ zazwyczaj świadczy o nadmiernej odpowiedzi immunologicznej, ale stosunek cd4/cd8 masz w normie (choć w górnej granicy).
Ja bym pogadała o tym z immunologiem. Nie wiem co może oznaczać poniżej normy CD19+CD5+

Do góry