Mamafasolki
Fanka BB :)
Kochana, trzymam za Was kciukiLekarka mówiła że jest niewielki, a ja byłam w takim szoku jak się dowiedzialam że bije serduszko i nawet o to nie spytałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, trzymam za Was kciukiLekarka mówiła że jest niewielki, a ja byłam w takim szoku jak się dowiedzialam że bije serduszko i nawet o to nie spytałam.
DziękiKochana, trzymam za Was kciuki
Wczoraj 37+0 w środę wizyta i zobaczymy co dalejDzięki
U Ciebie jak tam? Który TC już leci?
Wow lada chwila będziesz witać maluszka na świecie ale super Kochana wszystkiego dobrego Wam życzę.Wczoraj 37+0 w środę wizyta i zobaczymy co dalej
Dziękuję jest w mnie dużo lęku i spokoju zarazem. Trzymam kciuki żeby i Wam się udałoWow lada chwila będziesz witać maluszka na świecie ale super Kochana wszystkiego dobrego Wam życzę.
Tak. Ja tak miałam. I zmieniła się długość cyklu. U mnie się skróciło. Dopiero 4-ty cykl był bardziej typowy i szczęśliwy dla mniehej dziewczyny czy możłiwe jest ze po poronieniu zminiła sie długosć
nasilenie okresu przed miałam moze nie super regularny okres w granicach 4 -5 dni teraz to
sa 2 max 3 dni