K
Katijah
Gość
Popytaj dziewczyny na wątkachHej, wiecie może gdzie można oddać dobre leki. Neoparin, duphaston. Jak oddam do apteki to wyrzucą a to są dobre leki z datą do 2023/2024
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popytaj dziewczyny na wątkachHej, wiecie może gdzie można oddać dobre leki. Neoparin, duphaston. Jak oddam do apteki to wyrzucą a to są dobre leki z datą do 2023/2024
Wg Om 9+1A powiedz który to tydzień ? Bo niestety nie śledziłam Twojej aktualnej historii
Nie potrzebnie robiłaś betę, moim zdaniem rośnie i to jest najważniejsze na takim etapie. Teraz niepotrzebnie się martwisz. Ja przestałam badać jak było ponad 2000 i potem chodziłam tylko na USG (co tydzień ) i to do różnych lekarzy bo tak byłam przestraszona że znowu mnie to spotka.
Kochana, ja wg OM to już powinnam mieć serduszko etc. A ja dopiero 4+ coś.Wg Om 9+1
Wg USG 7+1
Wiem że to była głupota robić betę. Teraz grzecznie czekam do soboty i mam nadzieję, że wszystko się wyjasni.
Dokładnie! Ale powiem Wam jeszcze jedną rzecz - w mojej utraconej ciąży owulacja była jakoś w 14 dniu ...Dziewczyny ja wiem, że to może nienajlepszy przykład bo ciąża się nie utrzymała. Ale u mnie z każdą było podobnie tylko w 2 pierwszych tak tego nie śledziłam. Ale zobaczcie, że u mnie pozytywna niska beta była w 55dc. Bo po prostu owulację miałam w 41dc. Czasem tak jest że coś się poprzesuwa i niekoniecznie to jest coś złego
Tak, miałam zabieg 10.11. nie wiem [emoji85][emoji85][emoji85] jak długo...podobno ten lekarz taki jest, ale jest bardzo uważny [emoji85]
My zaskoczyliśmy w drugim cyklu. W pierwszym byłam chora w drugiej połowie, ten odpuściłam. I uznałam że po 23 dni to luz możemy sobie pozwolić [emoji38] ja, która ma syna z owulacji w 24 chyba dniu...
Przesyłam dobre fluidy [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Cześć wam ponownie, od zeszłego roku po poronieniu i stracie pracy przełączyłam się na tryb biernego czytającego, śledziłam wasze losy i trzymałam kciuki był plan ze zaczniemy się starać maj/czerwiec i chciałam do was powrócić ale los nas zweryfikował i apropo właśnie miesiąca dobrej zabawy, wczoraj w 25dc zrobiłam test (bo coś mi mocno piersi dokuczały i tak mnie tknęło) i coś tam przebiło tak po 2min czyli o czasie, wiec od razu tez zrobiłam betę bo wieczorem wychodzilismy do znajomych no i się potwierdziło narazie jakoś to do mnie nie dociera, jutro planuje zrobić przyrost i mam nadzieje ze ten raz już będzie szczęśliwy zdjęcie robiłam po wyschnięciu bo na mokrym ciężko było uchwycić (pierwszy z wczoraj, drugi z dziś). Na pierwszy rzut oka wyglada to całkiem niezle ale wiadomo, nie chce się nakręcać. Mam nadzieje ze czas z wami pomoże mi przetrwać stres który zaczyna się już rozkręcaćU nas po prostu była dobra zabawa w życiu bym nie pomyślała że to da ciążę....
To tylko ja jestem pechowa, że mój cień na pinku znów był tylko wadą fabrycznąCześć wam ponownie, od zeszłego roku po poronieniu i stracie pracy przełączyłam się na tryb biernego czytającego, śledziłam wasze losy i trzymałam kciuki był plan ze zaczniemy się starać maj/czerwiec i chciałam do was powrócić ale los nas zweryfikował i apropo właśnie miesiąca dobrej zabawy, wczoraj w 25dc zrobiłam test (bo coś mi mocno piersi dokuczały i tak mnie tknęło) i coś tam przebiło tak po 2min czyli o czasie, wiec od razu tez zrobiłam betę bo wieczorem wychodzilismy do znajomych no i się potwierdziło narazie jakoś to do mnie nie dociera, jutro planuje zrobić przyrost i mam nadzieje ze ten raz już będzie szczęśliwy zdjęcie robiłam po wyschnięciu bo na mokrym ciężko było uchwycić (pierwszy z wczoraj, drugi z dziś). Na pierwszy rzut oka wyglada to całkiem niezle ale wiadomo, nie chce się nakręcać. Mam nadzieje ze czas z wami pomoże mi przetrwać stres który zaczyna się już rozkręcać
A miała strumieniowy czy ten płytkowy? Wg mnie ten pierwszy jest lepszy, a ja mocną krechę miałam na tym z RossmanaTo tylko ja jestem pechowa, że mój cień na pinku znów był tylko wadą fabryczną