reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, pytanie mam... Ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu. Dziś mija 8 tydzień ciąży i nie mam żadnego krwawienia. Myślicie żeby jeszcze czekać czy w poniedziałek jechać do szpitala?

reklama
Dziewczyny, pytanie mam... Ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu. Dziś mija 8 tydzień ciąży i nie mam żadnego krwawienia. Myślicie żeby jeszcze czekać czy w poniedziałek jechać do szpitala?
Ja chodziłam miesiąc z zatrzymaniem i nic się samo nie zaczęło. Takze wg mnie szpital, ale jak Ci poniedziałek nie pasuje, to pewnie dwa dni różnicy nie zrobią.

A nei mówił lekarz ile maksymalnie możesz czekać? Mi dał 2tyg żeby coś samo ruszyło, ale to dopiero parę dni minęło :(

A nei mówił lekarz ile maksymalnie możesz czekać? Mi dał 2tyg żeby coś samo ruszyło, ale to dopiero parę dni minęło :(
Mi powiedział, żeby max do środy... Ale tak bardzo nie chcę iść do szpitala, bo mi zrobią łyżeczkowanie i będzie po ptakach... Znowu kilka miesięcy czekania... A ja już mam coraz mnie czasu. Nie chcę żeby mnie z babcią mojego dziecka mylili...

Mi powiedział, żeby max do środy... Ale tak bardzo nie chcę iść do szpitala, bo mi zrobią łyżeczkowanie i będzie po ptakach... Znowu kilka miesięcy czekania... A ja już mam coraz mnie czasu. Nie chcę żeby mnie z babcią mojego dziecka mylili...
Ale lekarz widział rozpulchniona i otwierająca się szyjkę? Jak nie to marne szanse, żeby na tym etapie organizm się połapał, że dziecko nie żyje. Może inny szpital - taki gdzie podają kilka dni tabletki?
@olka11135 Wy jesteście z @Sojka z jednego miasta? Może jej doradzisz ten Twój szpital?

Ale lekarz widział rozpulchniona i otwierająca się szyjkę? Jak nie to marne szanse, żeby na tym etapie organizm się połapał, że dziecko nie żyje. Może inny szpital - taki gdzie podają kilka dni tabletki?
@olka11135 Wy jesteście z @Sojka z jednego miasta? Może jej doradzisz ten Twój szpital?

Z tego co czytałam to na Żelaznej się nie spieszą z łyżeczkowaniem. Ogólnie z niczym się nie śpieszą. Ma to swoje plusy jak i minusy

reklama
Mnie tabletki i tak nie oczyściły do końca, zresztą chyba zwykle nie dają rady i trzeba zrobić zabieg. Ja po tabletkach mam traumę, więc się nie dziwię że chcesz czekać. Ja po tych 2 tyg zadzwonię do swojego i albo pójdę do niego na wizytę żeby ocenił, albo sam powie żeby jechać... Na razie czekam

Do góry