Hopeful_11
Fanka BB :)
Wizja heparyny może niektórych przerażac, bo zastrzyk kojarzy nam się z dużą igła, bólem itp, ale te strzykawki sa przystosowane dla ludzi, którzy nie są medykami i w warunkach domowych muszą sami sobie taki zastrzyk podać wiec nie może to być skomplikowane. Igła jest króciutka- nie ma możliwości ze wbijesz ja sobie zbyt głęboko. Podaje się cały preparat który jest w strzykawce. Ja brałam te zastrzyki po cc. Najpierw robil mi maz, ale później juz zaczęłam robić sama. Podeszlam do tego zadaniowo.Inne badania tzn. jakie? Nie badałam Wit. d,B12 ani kwasu. Może po świętach pójdę zbadać bo mam urlop.
A ten alliness b complex też ma w składzie kwas foliowy? Czy osobno trzeba brać ?
Kurde ja nie wiem czy bym nie odpuściła całkowicie jakbym jednak musiała ta hepraryne brać, bo to by było już za dużo jak dla mnie.
Dla mnie to jest taka czarna magia to wszystko. Czyli jeśli w pregnie plus jest ta zmetylowana forma kwasu foliowego to w ciąży mogłabym to pregne brać i dodatkowo zmetylowana B12 tak?
Czyli co polecasz teraz jeszcze zbadac? B12 i kwas foliowy ? Żeby wiedzieć czy musi byś metylowana czy nie?
Nie zaprzątaj sobie tym poki co głowy. Jeżeli będzie mus, to na pewno znajdziesz w sobie siłę, żeby to zrobić i wtedy zobaczysz, że nie jest aż tak źle. Powodzenia No i dawaj znać czy cos wyszlo w tym cyklu