marsi89
Fanka BB :)
Ja też miałam ciśnienie ale wiesz jak to mówią co nagle to po diable, nie mamy na niektóre rzeczy wpływu. Ja miałam testy owu i z allegro i z Rossman i te z allegro mi przez 2 miesiące nie wychodziły w ogóle i dopiero jak kupiłam z rossmanna te z domowego laboratorium to wyszly pozytywne. I nagle te z allegro też zaczęły wychodzić pozytywne. Więc mogło tak być że przez te dwa cykle nie miałam owu, albo miałam a mocz był rozwodniony bo ja wtedy mega dużo piłam.@marsi89 , wiem, wiem, że to krótko, wiem, że trzeba do tego podejść na spokojnie, ale mam mocne parcie żeby znowu być w ciąży i przez to spinam Dziś test owu wyszedł pozytywny, już myślałam, że mam jakieś trefne testy (zamówiłam na Allegro), a to po prostu owulacja się przesunęła. Dziwne, bo zawsze przychodziła jak w zegarku No ale ważne, że jest
Ja zaś mimo tej świadomości że od stycznia możemy się starać jakoś tak stwierdzam że nie wiem czy chce, czuje się szczęśliwa z tym co mam, wszystko dobrze się układa.Także mam nadzieję że podczas starań zmieni mi się to nastawienie na chce.