reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny zespół antyfosfolipidowy trzeba do 6 tyg po poronieniu? Tak wyczytałam z Waszych wiadomości? Nie byłam świadoma, a planowałam zrobić.

reklama
Hej dziewczyny 😊 dzisiaj mam 29dc, okres mam różnie 28-32 dni, powiedzcie mi czy to normalne że dzisiaj mam dużo rozciągliwego śluzu? Szczerze dla mnie to dziwne, liczyłam że dzisiaj przyjdzie okres.

Hej dziewczyny wkurzyłam się dzisiaj na swojego męża. Po poronieniu doszliśmy do wniosku że staramy się od razu ale ze ja przeszlam po swojemu poronienie i ubzdurałam sobie ze tym razem test zrobie nie w dzień okresu ale jak minie 6 tydz czyli jak okres mi się będzie spóźniał 2 tyg I nie zmienię zdania pod żadnym pozorem. W sumie lekarz mi powiedział że po poronieniu może się spóźnić. A więc do mojego mowie ze 3 dni mi się już spóźnia a on zebym o tym nawet nie gadała nie nakręcała się i nie kombinowała i lepiej jakbym w ciazy teraz nie była. Nosz kurde niby staramy się ale lepiej zebym nie była. Wkurza mnie takie gadanie bo jakie mam w nim wsparcie teraz szczeze poczułam się z tym sama i jakoś tak przykro mi się zrobiło:(

Hej dziewczyny wkurzyłam się dzisiaj na swojego męża. Po poronieniu doszliśmy do wniosku że staramy się od razu ale ze ja przeszlam po swojemu poronienie i ubzdurałam sobie ze tym razem test zrobie nie w dzień okresu ale jak minie 6 tydz czyli jak okres mi się będzie spóźniał 2 tyg I nie zmienię zdania pod żadnym pozorem. W sumie lekarz mi powiedział że po poronieniu może się spóźnić. A więc do mojego mowie ze 3 dni mi się już spóźnia a on zebym o tym nawet nie gadała nie nakręcała się i nie kombinowała i lepiej jakbym w ciazy teraz nie była. Nosz kurde niby staramy się ale lepiej zebym nie była. Wkurza mnie takie gadanie bo jakie mam w nim wsparcie teraz szczeze poczułam się z tym sama i jakoś tak przykro mi się zrobiło:(
Skąd ja to znam...faceci. Ja mojemu jak też gadam o badaniach które robię to ryczy po mnie że się nakręciłam na te badania bo lekarz przecież mówił żeby nie robić bo to był pech i nic tam na bank nie wyjdzie. A jak przyszły dobre wyniki to usłyszałam : a nie mówiłem, że będzie ok ale jak chcesz dalej wydawać kasę to proszę bardzo.
Także kochana nie jesteś sama, bo ja mam podobnie.
Czasem te chlopy to mają bardziej zmienne zdanie i humory niż my kobiety.
A może tak tobie powiedzial bo jakby nie udało wam się w tym cyklu zajść to byłoby ci mniej przykro wiedząc że jemu to obojetne? Może maskuje ta obojętnościa stres? Myślę że on też to mega przeżywa ale faceci tacy są że to ukrywają

Skąd ja to znam...faceci. Ja mojemu jak też gadam o badaniach które robię to ryczy po mnie że się nakręciłam na te badania bo lekarz przecież mówił żeby nie robić bo to był pech i nic tam na bank nie wyjdzie. A jak przyszły dobre wyniki to usłyszałam : a nie mówiłem, że będzie ok ale jak chcesz dalej wydawać kasę to proszę bardzo.
Także kochana nie jesteś sama, bo ja mam podobnie.
Czasem te chlopy to mają bardziej zmienne zdanie i humory niż my kobiety.
A może tak tobie powiedzial bo jakby nie udało wam się w tym cyklu zajść to byłoby ci mniej przykro wiedząc że jemu to obojetne? Może maskuje ta obojętnościa stres? Myślę że on też to mega przeżywa ale faceci tacy są że to ukrywają
U mnie identycznie w kwestii kolejnych badań. No słowo w słowo!

Hej dziewczyny 😊 dzisiaj mam 29dc, okres mam różnie 28-32 dni, powiedzcie mi czy to normalne że dzisiaj mam dużo rozciągliwego śluzu? Szczerze dla mnie to dziwne, liczyłam że dzisiaj przyjdzie okres.
Przed okresem może być taki śluz, ponieważ spada poziom progesteronu i wzrasta poziom estrogenów.

reklama
Cześć Dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać i dołączyć, jestem miesiąc po stracie.
Czy po pierwszym poronieniu robiłyście jakieś szczegółowe badania? Sama nie wiem czy i co powinnam, a do lekarza mam się zgłosić dopiero po miesiączce.
Bardzo mi przykro :-( moim zdaniem warto zrobić badania po pierwszym poronieniu... Ja robiłam kilka badań, lekarz prowadzący odradzał ale posłuchałam na swojej intuicji i w sumie chyba dobrze bo jakieś nieprawidłowości mi wyszły...

Do góry