Cześć dziewczyny. Bardzo dziękuję za Wasze wsparcie ostatnio! Wybaczcie, że się nie odzywałam w piątek, ale ten dzień chyba dla nas wszystkich tutaj nie był łatwy...
W każdym razie mam już plan działania. Stwierdziłam, że poczekam 2 dni i zrobię test, żeby mieć pewność, że ta beta to nie był przypadek. No i dzisiaj już 2 wyraźne kreski.
Dlatego jutro dzwonię po lekarzach tak długo, aż w końcu któryś z nich mnie potraktuje poważnie. I będę pytać, czy wiedzą, co to jest pai-1 i MTHFR
Bo jak się okazuje, większość ginekologów jest dobra tylko wtedy, gdy ciąże są bezproblemowe.
Miałam w domu duphaston, więc na razie sobie biorę. Do tego acard cały czas i wczoraj wzięłam na wszelki wypadek nospę, bo miałam taki napompowany brzuch.
Jutro jeszcze skoczę po magnez. Mam w domu aspargin, ale to jest jakiś dramat, nie jestem w stanie połknąć tych tabletek, bo mi się przyklejają do podniebienia
Przytulam
Chyba to rozumiem, bo mój mąż też już czasami ma dość, że non stop mówię o ciąży, ale jednak wiem, że jego to też dotknęło i jak mnie widzi smutną czy zalaną łzami, to go to boli.
Dobrze zrobiłaś z tą nocką, niech chłop też ma czas sobie o tym wszystkim pomyśleć.