reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ah dziewczyny ja dziś kolejny cięższy dzień ale to za sprawą męża. Jakoś dziś nie umiemy się dogadać i tak mi przykro bo oczywiście stwierdził że zmieniłam się po tych poronieniach. Dziwne żeby człowiek sIe nie zmienił. Ale jadę do siostry na drinka i nockę, mała mam u mamy ...a on niech se przemysłu
Wiem o czym mówisz po pierwszym poronieniu mialam z mężem taki kryzys ze szok prawie do rozwodu to prowadziło ale udało się jakoś dotrzeć. Ja mialam pretensje ze on nie przeżywa ze tylko mnie to gryzie on ze ja się zmieniłam itd beż końca pretensje byly. Tym razem jakoś obeszło się bez kryzysu chociaz według mnie jakoś po nim to spłynęło ale wolę nic nie mówić. A co do zmiany w człowieku dziwne by było jakbyśmy się nie zmieniały po takim przeżyciu. Nie przejmuj się mężem przemyśli sprawe

reklama
Jak na femibionie masz zawyżona homocysteinę (znasz już wynik? może coś przeoczyłam, ale nie kojarzę liczbowi), to warto spróbować zrezygnować z mieszanego kwasu foliowego i brać tylko metylowany i dużą dawke B12. Czyli femibion w odstawkę a za to jakiś dobry b-complex, modulator homocysteiny albo pojedyncze witaminy.
@Sojka U mnie była taka sytuacja z pregna plus , które zawiera obie formy kwasu foliowego. Dopóki brałam, nie mogłam zbić homocysteiny poniżej 9,5 , a przerzuciłam się na b- right ( zawiera też folian w dawce 400) , 2500 mcg B12 metylowanej I zeszło szybko do 7,9 :)

Ehh dziś dostałam pierwszy okres po łyżeczkowaniu. Doczekałam się, ale mam inny problem... wizytę u gina mam umówioną we wtorek i co teraz? Przekładać?
Zwłaszcza, że chyba poprzednia infekcja jakby mi się zaczynała nawracać. 😭 Ja nie wiem... nie rozumiem. Dbam o siebie, szczególnie tamte okolice, a znowu w przeciągu niecałego miesiąca mnie coś dopadło ...

Ehh dziś dostałam pierwszy okres po łyżeczkowaniu. Doczekałam się, ale mam inny problem... wizytę u gina mam umówioną we wtorek i co teraz? Przekładać?
Zwłaszcza, że chyba poprzednia infekcja jakby mi się zaczynała nawracać. 😭 Ja nie wiem... nie rozumiem. Dbam o siebie, szczególnie tamte okolice, a znowu w przeciągu niecałego miesiąca mnie coś dopadło ...
Może warto łykać trivagin?

reklama
Do góry