reklama
Izzy kciuki zacisniete mocno . Dziewczyny doradźcie proszę 3 dni spóźnienia dalej tej małpy nie ma ...w sobotę test negatywny 10 czułość robiony popołudniu. Brzuch boli okresowo mocno okresu brak . Czekac czy powtórzyć test , nie nastawiam się absolutnie na ciążę gdyż na usg macica nie zagojona jeszcze po poronieniu brak zielonego światła...ale nie uważałam przyznaje. Poza tym ponad połowę cykli plamiłam... sił brak w sobotę wyjazd...
No właśnie wiesz co chyba nie z nerwów. Od rana mnie mdli. Generalnie jestem spokojna. Tylko niech by mnie już ktoś obejrzał bo siedzenie tutaj jest takie sobie...i krzesła średnio wygodne.@izzy_j To z nerwów. Zapytaj czy możesz wziąć coś na uspokojenie Trzymam kciuki, by było już wszystko widać :*
szkala
Fanka BB :)
Kochana, spokojnie. Mój ginekolog twierdzi, ze plamienia, krwawienia on ma w 80% ciąż. Wszystko jest dużo bardziej ukrwione i pękają naczynka, a u innych robią się krwiaki. Trzymam kciuki za ładny pęcherzyk zoltkowy na usg (oby ktoś je umiał zrobić). I nie porównuj wymiarów !!! Bo one zaleca od sprzętu i ręki lekarza.
MamaLama
Trzymamy kciuki za dobre wieści [emoji173]No właśnie wiesz co chyba nie z nerwów. Od rana mnie mdli. Generalnie jestem spokojna. Tylko niech by mnie już ktoś obejrzał bo siedzenie tutaj jest takie sobie...i krzesła średnio wygodne.
Dziewczyny jest dobrze. Pęcherzyk urósł ponad 2 krotnie. Jest nadal maleńki, ale ewidentnie rośnie i nadal jest w macicy. Ja ten pierwszy pomiar pomyliłam i ciałka żółtego jeszcze nie widać, ale kazała się nie przejmować. Malutki ślad po krwawieniu ale może ono się zdarzać i tak długo jak nie leci żywa krew ze skrzepami po nogach to niewiele można zrobić. Torbiel nieduża, nie powiększa się, powinna sama się wchłonąć. Bardzo sympatyczna młoda lekarka. Powiedziała że wg niej wczesna rozwijająca się ciąża. Kazała iść do domu, odpoczywać, nic już nie badać i iść na kontrolę w sob. jak ustalone.
Anasta07
Uff, super wieści! Wszystkie teraz żyjemy twoimi pozytywnymi newsami U mnie 6dpo i zaczyna się dla mnie najgorszy czas oczekiwania...Dziewczyny jest dobrze. Pęcherzyk urósł ponad 2 krotnie. Jest nadal maleńki, ale ewidentnie rośnie i nadal jest w macicy. Ja ten pierwszy pomiar pomyliłam i ciałka żółtego jeszcze nie widać, ale kazała się nie przejmować. Malutki ślad po krwawieniu ale może ono się zdarzać i tak długo jak nie leci żywa krew ze skrzepami po nogach to niewiele można zrobić. Torbiel nieduża, nie powiększa się, powinna sama się wchłonąć. Bardzo sympatyczna młoda lekarka. Powiedziała że wg niej wczesna rozwijająca się ciąża. Kazała iść do domu, odpoczywać, nic już nie badać i iść na kontrolę w sob. jak ustalone.
reklama